today-is-a-good-day

Una història d’amor moderna a ‘Song to song’

- Advertisement -

La contemplació, el minimalisme, el subtext i l’ambigüitat són alguns dels trets característics del cinema de Terrence Malick. Alguns el consideren un “poeta del cinema” però en moltes ocasions el seu art no acaba d’agradar a tothom, com es va poder veure amb un dels seus darrers films The Tree life. Actualment però està treballant en un nou projecte que s’allunya una mica del que acostuma a fer. Podeu jutjar vosaltres mateixos…

- Advertisement -

Song to song (anteriorment titulat Weightless) és el nou film del director assiri-americà que es basa en el món de la indústria musical. El film comptarà amb un elenc de primera categoria encapçalat per Ryan Gosling, Michael Fassbender, Natalie Portman i Ronney Mara. Ambientada en l’escena musical d’Austin, la pel·lícula narra una història d’amor moderna protagonitzada per dues parelles que veuran com les seves vides es creuen. Gosling i Mara conformen la primera parella, dos compositors de cançons Faye, d’altra banda, Fassbender i Portam seran un magnat de la música i una cambrera.

- Advertisement -

Song-to-Song  Song-to-Song

Es tracta d’un relat sobre com assolir l’èxit a través de la seducció, la traïció i el rock. En el film, hi apareixeran diversos personatges de l’escenari musical com Patti Smith, Lykke Li, Iggy Pop, Florence and the Machine i Red Hot Chili Peppers.

A aquest repartiment de luxe se li han de sumar les aparicions de Cate Blanchett, Christian Bale i Benicio Del Toro. Tot i que, donada la propensió de Malick a eliminar seqüències dels seus intèrprets, s’haurà d’esperar a la versió final. El film es va estrenar durant el festival South by Southwest d’Austin però aquí encara no té data d’estrena.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents