‘L’última nit del karaoke’: de TV3 a Amazon Prime (en català)

- Advertisement -

L’última nit del karaoke, la sèrie que TV3 va estrenar l’octubre del 2022 arriba a Amazon Prime en català. La trama ens porta a l’antic Cinema Astoria de Barcelona és ara un enorme decorat en què trobem el Karaoke del Sr. Wang. Aquest restaurant és l’escenari de multitud d’històries creuades que succeeixen paral·lelament la mateixa nit. Finalment, totes elles es veuen interrompudes per un incendi que consumirà el local. No es tracta de cap accident i, al cap i a la fi, un vespre de personatges alliberats, visites sorpresa i secrets desvelats, tothom pot ser-ne el culpable.  

L’última nit del karaoke, humor i alguna cosa més

- Advertisement -

El rodatge de L’última nit del karaoke va començar el 15 de març de 2021 i va acabar la matinada de l’última setmana de maig a la sala de concerts Razzmatazz, una de les més grans de Barcelona. Tots dos espais reprodueixen un restaurant i karaoke, amb dues plantes i unes quantes sales, on es troben diversos grups de persones sense relació aparent per menjar, beure i cantar fins que es queden afònics. En aquest local, hi passen històries independents que es barrejaran i que passaran simultàniament en una sola nit explosiva.

- Advertisement -

A TV3 la sèrie va començar molt forta amb 384.000 espectadors i un 17,6% de share. Malgrat aquest inici fulgurant, l’audiència es va anar desinflant i va oscil·lar entre els 100.000 i 150.000 espectadors a partir del capítol 5. La ficció compta amb un total de 10 episodis.

Donant la nota

N’hi ha prou amb tres minuts d’una cançó per satisfer la necessitat desesperada de pujar a l’escenari i brillar de nou.  Així ho viuen la quarantena de personatges que passaran pel karaoke. El Nil i l’Ona, interpretats per Àlex Maruny i Roser Tapias, són dos dels personatges que passaran la nit al Karaoke Imperial del Sr. Wang. Amb ells hi ha una quarantena d’actors i actrius més, que formen part de les diferents trames que es creuaran en aquesta ficció.

Són cares conegudes per als espectadors de TV3, que també hi reconeixeran Elisabet Casanovas, Artur Busquets i Santi Pons, a més de descobrir Sana Yumii i Alberto Jo Lee, entre molts altres. L’ampli repartiment que passa la nit en un restaurant karaoke d’estil xinès s’anirà descobrint capítol rere capítol, durant els deu episodis de la sèrie, d’uns 50 minuts de durada.

Pedro B. Abreu, creador, director i guionista del projecte diu que “és una coctelera d’històries i emocions agitades en una mateixa nit de foc… pura efervescència. Un homenatge a aquells moments compartits amb amics, amants, família i companys que tant enyorem quan el cos ens diu que és divendres i que el millor pla és cremar el karaoke”. També explica que durant les setmanes de rodatge “hem cantat molt, dormit poc i rigut moltíssim. Ara que s’encenen els llums, comencem a intuir la ressaca emocional que ens deixarà aquesta celebració”.

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents