‘Tu hijo’, de Miguel Ángel Vivas, arriba als cinemes

- Advertisement -

Sembla que cada vegada que s’anuncia una nova pel·lícula espanyola, el nom de José Coronado apareix en el repartiment però no és d’estranyar, ja que, és un dels millors actors amb qui compta la indústria cinematogràfica espanyola. Sevilla va acollir el rodatge de Tu hijo, el nou film protagonitzat per Coronado i dirigit per Miguel Ángel Vivas (Inside) que va tenir l’honor d’obrir la Seminci de Valladolid el passat 20 d’octubre. La 63a Semana Internacional de Cine de Valladolid va comptar doncs un protagonista català amb aquesta coproducció hispanofrancesa que compta amb el guió del mateix Vivas i d’Alberto Marini, amb qui ja havia treballat a Extinction i que l’any passat va estar nominat als Goya en la categoria de Millor guió per El desconocido de Dani de la Torre. Passat el periple de Valladolid, el film s’estrena el 9 de novembre.

tu hijo

- Advertisement -

El film segueix al doctor Jaime Jiménez, un pare de família que faria el que fos pels seus. Aquesta frase cobra més sentit que mai quan el seu fill de 17 anys queda en estat vegetatiu després de rebre una pallissa en sortir d’una discoteca. Veient que la justícia no fa res per atrapar als culpables, el personatge de José Coronado, decidirà emprendre un viatja als inferns a la cerca de venjança. A priori, la sinopsi no resulta gaire original, faltarà veure quins elements apareixen en el film per tal que ens sorprenguin i no sigui un thriller d’acció i venjança més.

- Advertisement -

Sobre Tu hijo, Miguel Ángel Vivas explicava a través d’un comunicat que és, sense cap mena de dubte, “la pel·lícula més personal en la qual he treballat fins avui. És com si tot el que he fet fins ara servis només per posar-me al capdavant d’aquest projecte”. Per la seva banda, Enrique López Lavinge, un dels productors del film afirmava que tenia moltes ganes de treballar amb el director des que havia vist Secuestrados. “És tan bo que estic comptant els dies per començar el rodatge”, sentenciava.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents