‘Trash’: una deixalla pot ser una gran troballa

- Advertisement -

No tot han de ser elfs, rens i homes panxuts vestits de vermell per Nadal. Aquest 17 de desembre arriba als cinemes un film que té les escombraries com a protagonistes. Sí, sí, no ens hem begut l’enteniment. Parlem de Trash, una pel·lícula d’animació infantil que gira entorn del reciclatge i la importància de donar una segona vida a les coses. Estem contínuament comprant productes i al cap de poc els deixem a les escombraries sense pensar en les conseqüències… Fins ara!

- Advertisement -

Al film, que podrem veure també doblat en català, trobarem caixes, ampolles, llaunes que són abandonades als carrers, a les botigues, sota els ponts… i són sempre ignorades per tothom. El Prim és una capsa de cartó trencada que viu en un mercat amb el seu amic el Bombolles, una ampolla de refresc de cola, i altres companys. Sobreviu amagant-se de les màquines de neteja que ho inhalen tot. A més, ha renunciat al seu destí i ja no creu en res, ni tan sols en la llegenda de la piràmide màgica, la qual parla d’un lloc meravellós on tota la brossa té una segona oportunitat, on les deixalles reneixen per tornar a ser útils, tant per a elles mateixes com per als altres.

- Advertisement -

Però, una nit, la vida del Prim canvia quan coneix la petita i especial caixa Llamp, el qual a través de divertides aventures intentarà convèncer-lo que qualsevol deixalla pot ser una gran troballa. Un film animat italià dirigit per Francesco Dafano i Luca Della Grotta que ajudarà grans i petits a creure en les segones oportunitats i en la importància del reciclatge.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents