Trailers, spoilers i generació d’expectatives

- Advertisement -

Quan s’anuncia l’estrena d’una nova pel·lícula tothom espera amb ganes que comenci a circular informació per saber qui seran els protagonistes, sobre què anirà i es genera una gran expectació perquè comenci a sortir material promocional. El primer pòster, el tràiler, fotos del rodatge, primeres imatges oficials… Recentment s’està utilitzant un altre format per augmentar aquesta expectació: les càpsules promocionals.

De quin equip ets?
Queda menys d’una setmana perquè Captain America: Civil War s’estreni als cinemes (29 d’abril). Gran part de la promoció que s’està fent gira al voltant dels dos equips que es creen durant la pel·lícula: #TeamCap i #TeamIronMan. L’enfrontament entre els dos bàndols genera tensió entre l’antiga banda de superherois. Tot i quedar molt poc per l’estrena, segueix apareixent material promocional com una nova càpsula en la qual es pot veure a Chris Evans (Capità Amèrica) i Robert Downey Jr. (Iron Man) discutint per l’últim dònut que queda.

- Advertisement -

https://youtu.be/d8PBIKNgTaw

- Advertisement -

A Twitter també han aprofitat la pàgina oficial del film per interactuar amb els seus seguidors fent-los escollir un dels dos equips. La sorpresa d’alguns dels espectadors ha estat quan els seus ídols els han respost amb un vídeo, sigui per recriminar-los que no han escollit el seu equip o per felicitar-los.

Humor i teràpia
Una de les grans produccions d’aquest any ha estat Deadpool, l’antiheroi de la cara desfigurada vestit de cuir vermell. Tota la promoció del film va girar exclusivament al voltant del personatge que interpreta Ryan Reynols i del seu gran (i especial) sentit de l’humor. Fa uns dies des d’Heroic Hollywood s’anunciava que la segona part de Deadpool podria posar-se en marxa la tardor que ve i que si tot va segons el previst, el film podria estrenar-se el 6 d’octubre de 2017.

https://youtu.be/_Hk0eqjq6K8

Una de les novetats que arribarà en breu és el nou film protagonitzat per Ryan Gosling i Russel Crowe, The Nice Guys. La pel·lícula presenta a un detectiu privat i un matón a sou, que hauran de treballar junts per resoldre una sèrie de casos. Ambientada en els anys 70 el film s’estrenarà el 27 de maig i també comptarà amb Matt Bomer i Kim Basinger. Després de presentar el cartell i el primer tràiler, Warner Bros segueix amb la campanya i ha llançat un seguit de vídeos on apareix la parella d’actors fent teràpia. De moment se n’han publicat cinc.

- Advertisement -

Està clar que la manera de fer publicitat canvia i quan parlem de Hollywood sembla evident que no n’hi ha prou amb un pòster, un trailer i quatre fotos. Els actors, directors i qui calgui ha de seguir el joc per fer que la pel·lícula en qüestió tingui més ressò en un context de competència ferotge. Sens dubte és una imaginativa (i barata) manera de parlar del film sense fer spoilers.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents