‘Dark’: la sèrie més fosca torna a Netflix

- Advertisement -

L’any 2017, Netflix va estrenar la sèrie Dark, i va esdevenir així la primera ficció original de producció alemanya per a la plataforma. L’acció se situava al voltant de la desaparició d’un jove i quatre famílies que intentaven entendre els fets que passaven, ja que de mica en mica es va desvetllant un misteri retorçat que abasta tres dècades. A la vegada, hi ha desaparicions que deixaran al descobert les dobles vides i les relacions esquerdades de les famílies, tot al voltant d’un seguit de fets sobrenaturals.

Ha estat creada per Baran bo Odar i Jantje Friese, mentre que la producció recau sobre els mateixos de la guanyadora de l’Oscar La vida de los otros (Das Leben der Anderen). “Varem tenir absoluta llibertat creativa. Varem poder fitxar els actors que volíem i que millor encaixaven amb els papers. Netflix ens va donar un pressupost, un parell de notes i ens va deixar fer”, declara el cineasta Odar.

- Advertisement -

- Advertisement -

Abans d’estrenar-se ja s’havia comparat amb un altre sèrie d’èxit com Stranger Things, ja que també partia de la desaparició d’un nen a un petit poble. Però a mesura que va avançant la trama, va esdevenint un thriller de viatges en el temps on els personatges van evolucionant i s’ha d’estar molt pendent per tal de no perdre el fil per les diverses línies temporals, ja que la línia principal se situa al 2019, però també viatja al passat dels anys 1986 i 1953, amb lapses de temps separats per 33 anys. 

El rodatge de la segona temporada va tenir lloc de juny a novembre del 2018 a Berlín i rodalies. La segona entrega tindrà 8 capítols d’uns 60 minuts de durada cadascun i arriba a la plataforma streaming el 21 de juny.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents