‘The hunters’ : Tornen els millors caçadors de nazis a Prime Video

- Advertisement -

Els caçadors de nazis han tornat a Prime Video. The hunters II ja ha aterrat a la plataforma per a la seva segona i última temporada. Després de l’aclamat final de la primera temporada, ple de girs narratius, sorpreses i resurreccions, Al Pacino ens porta el tancament d’una de les millors sèries d’Amazon Prime Video.

- Advertisement -

A mans del seu creador David Weil, i produïda per Jordan Peele (Get Out, Us, Nope), la sèrie gira al voltant dels caçadors de nazis exiliats del Tercer Reich i amagats als Estats Units. Després que un accident desbarateixi les seves gestes per Europa, els “Hunters” han de tornar a unir-se per donar caça al nazi més infame de la història, Adolf Hitler, que s’amaga a Sud-amèrica. Mentrestant, una mirada al passat revela Meyer Offerman (Al Pacino) enfrontant-se a una amenaça molt perillosa que podria desvetllar el seu secret i exposar la seva veritable identitat amb repercussions inimaginables per als nostres Hunters.

- Advertisement -

L’èpic elenc torna liderat per Al Pacino, amb Logan Lerman, Josh Radnor, Jerrika Hinton, Lena Olin, Greg Austin, Tiffany Boone, Louis Ozawa, Kate Mulvany i com el nou gran fitxatge Jennifer Jason Leigh. Al paper d’Adolf Hitler tindrem el gran Udo Kier.

Per celebrar el comiat de la sèrie, Hunters també va llançar el 13 de desembre passat un pòdcast oficial de sis episodis, Chutzpah: Hunters Presents True Stories of Resistance . El podcast explica extraordinàries històries reals d’heroisme, resistència i sacrifici durant l’Holocaust. El podcast, produït per Prime Video, Monkeypaw Productions i Story Mill Media, compta amb la producció executiva de Jordan Peele i serà presentat pel creador de la sèrie David Weil.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents