‘Terminator 2’ reapareix en 3D

- Advertisement -

La saga que James Cameron (Avatar o Titanic) va iniciar al 1984 sota el títol Terminator, va quedar marcada per una segona entrega al 1991 molt més rodona i carregada d’acció i bons efectes visuals, tot i que els recursos d’aquella època no són com els actuals, avui en dia encara sorprenen. El seu protagonisme va recaure sobre un potent actor, Arnold Schwarzenegger (Conan o Predator) a qui li va caure com a anell al dit aquest paper.

Transcorreguts 26 anys des de l’estrena d’aquest film, les desventures del robot T-800 per salvar el jove John Connor tornen a la gran pantalla en un format especial. Tot i que al llarg del temps s’ha anat explotant de manera irregular el segell, s’ha apostat per recuperar la segona entrega amb una conversió total al 3D en la qual ha estat treballant al llarg dels anys el cineasta responsable dels dos primers capítols.

- Advertisement -

- Advertisement -

Aquesta nova edició té una correcció de color que la fa més intensa, ja que ara té unes tonalitats que la fan més creïble. En aquesta època existeixen programes d’edició més avançats que permeten retocar els colors i tonalitats d’elements com la pell. És a dir, el film ara no tindrà qualitat 4K ni 3D però si es veurà un efecte amb més profunditat. Terminator 2: Judgment Day ha arribat a les pantalles americanes aquest estiu i ho fa als nostres cines aquest 5 de desembre després de passar pel Festival de Sitges. Al tràiler s’hi pot veure com el mateix James Cameron explica la feina que ha dut a terme i com sorprendran les escenes en tres dimensions:

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents