Totes les novetats sobre les seqüeles d”Avatar’ Totes les novetats sobre les seqüeles d”Avatar’
L'actriu Kate Winslet i l'espanyola Oona Chaplin se sumen a l'elenc protagonista Totes les novetats sobre les seqüeles d”Avatar’

L’any 2009 Avatar es convertia en la pel·lícula més taquillera de la història a recaptar més de 2.800 milions de dòlars. Una fita que James Cameron va poder celebrar per partida doble, ja que, el film que havia batut el rècord anteriorment era Titanic, així que, ningú li va treure el podi. El passat mes de setembre va començar el rodatge de la segona entrega d’Avatar que té prevista la seva estrena el desembre de 2020. Tal com es va anunciar, la saga estarà formada finalment per 5 pel·lícules que arribaran entre el 2020 i el 2025.

James Cameron anunciava fa uns mesos que “no només estic centrat en Avatar 2, sinó en Avatar 2, 3, 4, i 5 per igual. Així és com ho estic encarant, totes han estat desenvoluapades a la vegada”. Ara coneixem l’embergadura d’aquesta superproducció que, segons mitjans experts com Deadline, tindrà un cost total de més de 1.000 milions de dòlars. Una xifra molt elevada que caldrà veure si es recupera amb la taquilla però segons sembla l’equip té moltes esperances. Jon Landau, un dels productors executius afirmava que l’èxit de la primera entrega no només es debia a l’ús del 3D, “el públic respon davant els personatges, els temes i les emocions de la pel·lícula i, tenim tot això una altra vegada”. 

Una trama més familiar

Després de mesos sense saber res més dels futurs projectes, Cameron va parlat de nou i, aquest cop per donar detalls sobre les trames. Segons informava el director a Variety, “la trama de les seqüeles se centraran en Jack, Neytiry i els seus fills” i en aquest sentit afegia “és una saga més familiar”. Tot i tenir petis Na’vis pel mig, el conflicte amb els humans seguirà vigent.

La conferència de Les Vegas també va deixar altres titulars. Un dels quals és que cada pel·lícula tindrà la seva pròpia història autoconclusiva. O sigui, cada llargmetratge tindrà un principi i una final singular però també s’explicarà una història completa que viatjarà al llarg de la saga espacial i que, ara ja se sap, girarà al voltant de la família que Jack Sully ha creat amb Neytiri.

Un elenc rejovenit

També és públic que els protagonistes del primer film repetiran. O sigui Zoe Saldana, Sigourney Weaver i Sam Worthington tornaran a “vestir-se” de blau. I estaran acopmanyats de nous personatges com el que interpretarà Kate Winslet, vella coneguda de James Cameron i l’actriu espanyola Oona Chaplin.

avatar

“La Kate i jo hem buscat algun projecte junts durant 20 anys, des de la nostra col·laboració a Titanic, una de les més satisfactòries de la meva carrera. No veig l’hora de veure com dona vida al personatge de Ronal”, afirmava James Cameron. Gràcies a Variety, sabem que el personatge de Winslet, Ronal, serà una extraterrestre que forma part d’una tribu submarina anomenada Metkayina, la qual viu en els esculls de corall. Es tracta d’una espècie de na’vis aquàtics que estan governats per Tonowari, personatge a qui donarà vida l’actor Cliff Curtis.

Com ja hem dit, la saga agafarà un tarannà més familiar a causa de l’aparició dels fills de Sully i Neytiri. De la mà d’EW van arribar les primeres imatges dels joves actors encarregats d’interpretar a la descendència dels protagonistes. Tal com explica Jon Landau, “mai hem tingut aquest element tan juvenil abans i, això porta una energia diferent a la pel·lícula. Representen a la futura generació de Pandora i duen a terme un paper molt important, no només en aquesta pel·lícula sinó a totes”.

En aquestes imatges, els fills de la parella protagonista apareixen al costat dels seus companys de repartiment que formaran part del clan Metkayina. A més, també s’hi pot veure a Javier ‘Spider’ Socorro (Jack Champion), un adolescent humà nascut en el complex militar de Hell’s Gate, una localització clau en les noves entregues d’Avatar.

avatar

avatar

 

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*