‘Star Wars: The Bad Batch’: soldats rebels a Disney +

- Advertisement -

El 4 de maig és un dia marcat al calendari per als fans d’Star Wars, ja que cada any se celebra el May the 4th Be With You, un joc de paraules en honor a la mítica frase “Que la força t’acompanyi”, en anglès “May the Force be with you”. No és casualitat doncs que la nova sèrie d’animació de la plataforma Disney Plus s’estreni tot just aquell dia com un regal extra per als seus seguidors.

La ficció sota el títol Star Wars: The Bad Batch es tracta d’un spin off i seqüela de la sèrie Clone Wars i és que encara hi ha moltes històries per explicar sobre aquest univers expandit. Una “mala remesa” de clons experimentals d’elit intenten fer-se camí a través d’una galàxia en constant evolució just quan es comencen a experimentar les primeres conseqüències de la Guerra dels Clons.  

- Advertisement -

- Advertisement -

La sèrie ens presentarà a Força Clon 99, un esquadró de quatre clons que van ser alterats genèticament per millorar les seves habilitats en el camp de batalla. Crosshair, un franctirador excepcional gràcies a la seva visió millorada; Wrecker, el qual és el més fort i alt que la majoria de clons; Tech, el qual gaudeix d’una capacitat mental que el fa més intel·ligent que la resta; Hunter, líder de l’agrupació i el que posseeix habilitats sensorials millorades; i un cinquè clon, Echo que es va afegir més tard a l’equip.

Després de l’èxit assolit amb The Mandalorian, Dave Filoni agafa les regnes d’aquesta producció animada amb una proposta que promet molt. A més, també és el responsable creatiu de Star Wars: The Clone Wars i Star Wars Rebels, que van establir les bases del que avui coneixem a Mandalorian. Tot i que en aquesta aventura espacial la proposta s’allunya molt dels personatges de Mando i Grogu (Baby Yoda). Tots els personatges estan basats en els originals creats per George Lucas. A continuació es pot gaudir del tràiler de la ficció que es podrà veure a Disney Plus.

Tot i que el primer capítol s’estrenarà dimarts, la resta ho faran cada divendres, com fins ara ha fet la plataforma amb les sèries de Wandavision i The Falcon and the Winter Soldier. Es desconeix el nombre de capítols que tindrà aquesta primera temporada, el que se sap és que el primer durarà uns 70 minuts i el segon s’estrenarà el 7 de maig amb una durada d’uns 35 minuts, mentre que el següent de 28 minuts.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents