‘Selftape’, fama i enveges a la nova sèrie original de Filmin

- Advertisement -

El setembre de 2022 començava a Barcelona i en altres municipis de la província el rodatge de Selftape. Aquest 4 d’abril aquest nou producte seriòfil arribarà a la plataforma. Abans, però, ha tingut la seva preestrena el 16 de març al Festival de Màlaga. La nova sèrie produïda per Filmax, serà la tercera que compta amb el segell de Filmin Original. No oblidem que Doctor Portuondo, del català Carlo Pardial, va ser la primera amb aquest honor. Més tard va arribar la segona: Autodefensa.

- Advertisement -

Filmax i Filmin aposten aquesta vegada pel personalíssim projecte de les germanes Joana i Mireia Vilapuig, de 25 i 27 anys, actrius que van conèixer l’èxit gràcies a la sèrie Polseres vermelles fa una dècada. Joana Vilapuig, a més, ha treballat en pel·lícules com Palmeras en la nieve o El sitio de Otto, mentre que Mireia ha aparegut a sèries com Nit i Dia i El inocente. Els sis episodis de la sèrie han estat dirigits per Bàrbara Farré, guanyadora de diversos premis amb el curt La última virgen i realitzadora de videoclips com F*cking Money Man, de Rosalía, o El relámpago, de Amaia.

- Advertisement -

Selftape_1
Bàrbara Farré, directora de ‘Selftape’.

Selftape, més que una autobiografia

Selftape és una ficció de tints autobiogràfics sobre dues actrius que van descobrir el fervor dels fans sent nenes. Ara, però, busquen el seu lloc a la indústria audiovisual i a la vida, enmig d’un context incert en tots els sentits. Les joves actrius van conèixer l’èxit i fama a una edat molt primerenca. Anys després, la Mireia torna a Barcelona després de triomfar com a actriu a Oslo. La freda rebuda de la seva germana Joana no és la que s’esperava. Incapaces de comunicar-se i arreglar les coses, tot fa un tomb quan li ofereixen a la Mireia un paper que havia de fer la Joana. A partir d’aquest moment sortiran a la llum secrets, mentides i traumes del passat que obligaran les dues germanes a replantejar molts aspectes personals de les seves vides, com ara la feina, l’amor, l’amistat o la seva relació.

Selftape Filmin
Fotograma de ‘Selftape’ de Bàrbara Farré.

La història de Selftape té 6 episodis de 30 minuts rodada en diversos idiomes (principalment en català i espanyol). També està coescrita per les mateixes Joana i Mireia Vilapuig, juntament amb Ivan Mercadé (Cites), Carlos Robisco i Clara Esparrach. Aquest és un projecte liderat per Ivan Mercadé i les germanes Vilapuig també a la producció executiva. Els acompanya Pau Freixas (Polseres vermelles), Carlos Fernández i Laura Fernández Brites. Selftape és una producció de Filmax que compta amb la participació de Radiotelevisió Espanyola i el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents