today-is-a-good-day

‘Les de l’hoquei’ tornaran a competir a TV3

- Advertisement -

La sèrie de l’esport femení de TV3 ja té en marxa la 2a temporada. La primera temporada va ser un èxit i és per això que de seguida es va posar en marxa la segona temporada. Les noies del Minerva s’han tornat a posar els patins per resoldre les trames obertes en 13 nous episodis. Se sabrà la resolució del judici de l’Anna, acusada d’haver atacat una jugadora d’hoquei quan jugava a Portugal; es podrà veure com afecta a l’equip la inclusió de noves jugadores i, a més, s’obriran noves línies argumentals, amb conflictes més adults, adreçades a un públic més ampli.

- Advertisement -

Segons explica TV3 en un comunicat, Les de l’hoquei ha tingut un gran impacte en l’audiència més jove. Si es mira la quota mitjana en joves d’entre 13 i 24 anys dels 13 capítols és del 23,6%. És en aquest “target” d’edats on la sèrie lidera, amb diferències notables amb els programes de la competència. En global, la ficció ha reunit una mitjana de 289.000 espectadors amb un 11,5% de quota. La sèrie, en el conjunt d’emissions, va liderar la seva franja de “prime time” i també s’ha venut a Netflix on es pot gaudir també en llengua catalana. 

 Noves cares i noves trames

- Advertisement -

Nora Navas (la Terrats), Iria del Río (l’Anna), així com la majoria d’actrius i actors de la primera temporada repetiran els seus personatges en aquesta nova entrega, amb la incorporació de nous actors. David Selvas encarnarà el personatge de Toni Alcober, productor musical i pare de la Raquel; i David Solans donarà vida al Ricard, el nou fitxatge de l’equip masculí. Tots dos seran importants en les noves trames.

Les localitzacions seran les mateixes que a la primera temporada. La principal: el pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans on hi ha la pista on juguen les noies del Minerva. Les Minerves juntes són invencibles, però els canvis, la competitivitat i les noves arribades poden fer trontollar el seu món i la seva amistat. Podrem veure els nous episodis a partir d’aques pròxim dilluns dia 30 de març a Tv3 i, a partir de llavors, cada dilluns tindrem una nova entrega.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents