‘Samaritan’, nova història superheroica amb Sylvester Stallone

- Advertisement -

Actualment, el mercat del superheroi, abans controlat pel duopoli format per DC i Marvel, finalment s’ha expandit. D’una banda, The Boys ha mostrat la faceta més realista i macabra d’un món amb superherois; The Umbrella Academy ha aconseguit normalitzar la figura superheroica amb divertides històries sobre una família “especial”; o fins i tot, ja fa un temps, HBO va saber continuar amb la història d’Alan Moore amb la sèrie Watchmen, on els superherois passaven a ser les figures d’acció dels 90 que abandones a les golfes. Aquestes històries atorguen esperança a aquells que ja estem cansats de les repetitives trames “marvelianes”, podent aprofundir en la figura de l’heroi modern com no ho havíem vist abans.

- Advertisement -

Prime Video estrena aquest 26 d’agost (també en llengua catalana) una altra història superheroica, aquesta vegada en format pel·lícula. Parlem de Samaritan, la història de Sam Cleary, un jove de 13 anys que sospita que el seu misteriós i solitari veí, el Sr. Smith, és en realitat un personatge llegendari que s’amaga a plena vista. Fa 20 anys, el vigilant superpoderós de Granite City, Samaritan, va ser declarat mort després d’una batalla en un magatzem amb el rival, Némesis. La gent creu que Samaritan va morir a l’incendi, però alguns ciutadans com Sam tenen l’esperança que continuï viu. Amb la delinqüència en augment i la ciutat a la vora del caos, Sam es proposa treure el seu veí del seu amagatall per salvar la ciutat de la ruïna.

- Advertisement -

En aquest cas, el vigilant emmascarat no anirà a càrrec d’un jove Chris Evans, sinó que el mateix Rocky Balboa, Sylvester Stallone, tornarà al “ring de la delinqüència”, per demostrar-nos que l’actor encara té el potencial per donar cops de puny a dolents. L’acompanya el jove actor Javon Wanna Walton, que si li veieu cara coneguda és pel seu paper recent a Euphoria i a The Umbrella Academy.

Dirigida per Julius Avery (Overlord , Son of a Gun) i produïda per Sylvester Stallone juntament amb Braden Afergood, el film, en paraules de Stallone: ​​“Compta amb una història amb diferents aspectes amb què crec que la gent es pot identificar, una cosa així com un conte de moralitat que alhora és molt emocionant de veure”.

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents