‘Raised by Wolves’, torna el llop ferotge

- Advertisement -

Dos androides, denominats ‘Mare’ i ‘Pare’, reben la tasca d’educar a un grup de nens humans en un misteriós i desèrtic planeta. A mesura que les diferents colònies humanes comencen a tenir problemes a causa de les seves diferències religioses, els androides descobreixen el difícil que resulta controlar o fins i tot canviar l’opinió i les creences dels éssers humans.

Raised_Wolves_T1_1

- Advertisement -

Aquesta és la sinopsi de Raised by Wolves, la producció per a la televisió de l’aclamat director Ridley Scott, després de The Good Wife (2009-2016) i The Terror (2018-2019), que es va estrenar el 2020 a HBO. Ara s’estrena l’esperada segona temporada, que compta amb 6 episodis, a diferència de la primera de 10. Els dos primers capítols de la temporada anterior van estar dirigits pel responsable de les mítiques Alien (1979) i Blade Runner (1982), per tal d’assentar les bases narratives i visuals. I és que les constants i debilitats del cineasta britànic com l’intent de comprensió de l’espècie humana i la sensació d’una amenaça imminent, es noten en cada un dels plans d’aquesta superproducció que no ha escatimat gens ni mica amb el pressupost.  

- Advertisement -

Basada molt lliurement en el conte d’Els Tres Porquets, Raised by Wolves és una proposta seriòfila trencadora i innovadora, que capgira els estereotips del gènere que Scott ja va reinventar a finals dels 70 i principis dels 80. Per aconseguir-ho el cineasta britànic ha comptat amb el guionista Aaron Guzikowski (Prisoners, 2013), i un bon trident de directors: Alex Gabassi (The Frankenstein Chronicles, 2015), James Hawes (Snowpiercer, 2020), i el seu propi fill, Luke Scott (Morgan, 2016).

Raised_Wolves_T2_1

Pel que fa al planter d’actors, el repartiment coral està encapçalat per Travis Fimmel (Vikings, 2013-2020), Amanda Collin (The Exception, 2019) i el debutant Abubakar Salim. Tots ells amb una presència gèlida i amenaçant, tal com requereix la història. 

ALERTA SPOILERS

Segons la sinopsi oficial de la segona temporada, en aquests nous episodis veurem a ‘Mare’, ‘Pare’ i fills unint-se a la colònia atea formada a la misteriosa zona tropical de Kepler 22b. No obstant això, no serà fàcil navegar per aquesta estranya nova societat. I és que veurem com el ‘fill natural’ de ‘Mare’ amenaça d’extingir el que queda de la raça humana. I ja podem imaginar que els humans no es quedaran quiets. Esperem també que doni respostes a coses pendents com els fòssils alienígenes, les veus de Marcus o per què Campion no es veu afectat per la radiació.

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents