‘PoliAmor’: la 1a sèrie en català a Instagram

- Advertisement -

Hi ha moltes maneres de dir-vos què és i com “es fa” el PoliAmor… I hem pensat que la millor és que la pròpia Nausicaa Bonnín us ho expliqui en un vídeo-selfie. Tenint en compte el format i el tipus de contingut d’aquest nova sèrie és més que adient presentar-la així.

- Advertisement -

I és que Televisió de Catalunya i El Terrat han unit forces per estrenar la primera ficció en directe per Instagram Live. La data serà diumenge 18 i el lloc no serà la TV sinó el teu telèfon mòbil. Amb la idea original, direcció i guió d’Àlex Mañas i Jordi Planas, formen part del repartiment d’aquest nou format Nausicaa Bonnín, Roi Sastre, Ivan Massagué, Marta Millà, Pep Ambròs i Pau Ribó. Cada capítol parlarà de diferents temes relacionats amb l’amor. Però no pateixis… no cal ser poliamorós, segur que has viscut una ruptura, una infidelitat, o tens alguna fòbia amorosa per compartir.

- Advertisement -

L’argument de la sèrie seguirà la Berta, una dona amb el cor trencat. Bé, mig trencat. Ja ha passat els pitjors dies, quan no sabia si s’equivocava deixant-ho amb el Pol. Les coses entre tots dos ja no molaven tant i al final… Ella té 30 anys, i encara moltes coses per fer. Però l’absència del Pol suposa per a ella un forat més gran que la seva companyia. Així que avui ha quedat amb un amic per emplenar-lo. Un amic poliamorós. I per explicar millor la situació, aquest amic és el noi a qui va fer el seu primer petó.

Segons el director de TV3, Vicent Sanchis, PoliAmor és “trangressora i diferent”. A la presentació de la nova ficció, Sanchis ha confessat que els preocupa els canvi d’habits de la joventut a l’hora de consumir continguts audiovisual i aquesta sèrie és una manera d’adaptar-se als nous temps. “Som líders de la TV convencional però aquest tipus de TV té data de caducitat i hem de fer contingut d’una altra manera”, ha revelat.  En una línia similar Jordi Pi, director executiu de PoliAmor, ha destacat la transversalitat del projecte ja que toca les tecles del món digital, la ficció convencional i un nou llenguatge narratiu. “Barregem equips artístics propis d’una sèrie convencional amb instagramers que tenen una formació diferent i a sobre fem participar el públic”, diu Jordi Pi. La sèrie es rodarà en directe els diumenge a l’Hotel Yurbban de Barcelona.

Poliamor TV3

Una sèrie en vertical

Sí, sí… Qui diu que el cine s’ha de fer en horitzontal? PoliAmor serà en vertical, en directe i interactiva. Com a espectador, primer hauràs d’obrir la teva app d’Instagram i entrar al perfil de TV3. En el moment que comenci l’emissió, diumenge 18 a les 22.00, podràs connectar-te al Live. La Berta (Nausicaa Bonnín) té moltes ganes de començar a parlar… Segons explica TV3 al web del programa, hi ha un guió i una estructura, però cada capítol està viu i serà únic. La Berta ha passat per un moment difícil i ara necessita compartir els seus dubtes  així que durant el directe també podràs enviar-li missatges i interactuar amb ella. I a partir del feedback que li envieu, els guions de la sèrie aniran evolucionant. El destí de la Berta està a les vostres mans.

poliamor tv3

Atenció que hi haurà cameos!! En cada Live, instagramers i famosos apareixeran a la ficció. També hi participaran un il·lustrador i un grup musical que posarà punt final amb una mica d’alegria i color. No es poden avançar tots  noms, però pel primer capítol hiurà dos convidats: el grup Animal (11.8K seguidors) i l’artista gràfic Sawe (30.9K). La sèrie acaba amb un bloc postcapítol, específicament de xat, on l’instagramer Roi Sastre (341K) agafarà el relleu del directe per parlar del que acabem de veure.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents