‘FlixOlé’, la plataforma del cine espanyol

- Advertisement -

Un nou agent entra en acció! FlixOlé ja és una plataforma de continguts audiovisuals especialitzada en cinema espanyol. La Plataforma té un catàleg de prop de 3.000 pel·lícules espanyoles, a més de sèries i una col·lecció de cinema europeu i americà que es podrà veure en HD i 4K.

Amb el llançament de FlixOlé es pretén posar a disposició del públic nacional i internacional el patrimoni audiovisual espanyol. Segons els seus creadors, és una eina que permetrà als usuaris conèixer la cultura espanyola, la llengua i la seva història a través del cinema, especialment als espectadors més joves.

- Advertisement -

- Advertisement -

D’aquesta manera es donaran a conèixer  les obres de directors clàssics i icònics del cinema espanyol com són: José Luis Sáenz de Heredia, Pedro Lazaga, Ladislao Vajda, Juan de Orduña, Luis Buñuel, Luis García Berlanga, Bigas Luna, Carlos Saura o Mariano Ozores, i directors actuals, com Julio Medem, Pedro Almodóvar, Iciar Bollain, Alberto Rodríguez, Imanol Uribe, Álex de la Iglesia, Daniel Sánchez Arévalo, Gonzalo Suárez, José Luis Cuerda, Fernando León, Enrique Urbizu o Alejandro Amenábar. Per altra banda, els espectadors podran gaudir de tots els gèneres, des del cinema familiar passant pels clàssics de terror,  i les comèdies, drames i pel·lícules més premiades.

Actualment la plataforma esta disponible a internet a través de la seva pàgina web, FlixOle.com, de les aplicacions per tauletes i Smart TV i per als abonats a Orange Tv. La subscipció té un preu de 2,99 euros al mes i proposa un període gratuït de 14 dies.

- Advertisement -
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents