Nous embolics i personatges a ‘Com si fos ahir’

- Advertisement -

La sèrie diària de la sobretaula de TV3, Com si fos ahir, ha arribat a un moment clau en què proliferen els canvis i les novetats. Aquests canvis van acompanyats de noves cares per als espectadors, que no ho són forçosament per als personatges, ja que algunes de les incorporacions formen part d’un passat que ara retorna. Les noves trames de Com si fos ahir es complementen amb la incorporació de personatges nous que arriben per complicar o resoldre una mica més la vida dels protagonistes. No se sap si la seva estada serà més o menys llarga, però segur que se sentiran sensacions noves i s’obriran nous horitzons.

- Advertisement -

Aquest febrer l’espectador ja ha conegut el Juli (Aleix Melé), un jove simpàtic i solter, enamorat de la seva feina com a mestre en una escola de Sabadell, i que amaga alguna cosa. Però aquesta serà una setmana de novetats i demà, dimecres, n’hi haurà dues més, la Cristina (Carlota Olcina) i el Quique (Biel Duran), els pares d’un nen que va a la mateixa classe que l’Èric, el fill gran de la Noe. Semblen la parella perfecta, però ja se sap que el matrimoni perfecte no existeix, i menys en aquesta sèrie… Dijous 18 vam conèixer l’Eulàlia (Vicenta N’Dongo) i tindrem dues novetats més, encara. La Gina (Meritxell Huertas) s’incorpora a la sèrie també aquest febrer, i a finals de mes coneixerem l’Ignasi (Juli Fàbregas).

- Advertisement -

Són dos excompanys del Reina Sibil·la que compartien classe amb els protagonistes, però que no eren de la seva colla. La Gina era més coneguda com “la balena” pels protagonistes. Ara, molts anys després, encara no els ha perdonat el tracte que va rebre quan compartien institut. I l’Ignasi té més d’un compte pendent amb la Marta que, perplexa, no se’n sap avenir.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents