‘Com si fos ahir’ torna a la sobretaula de TV3

- Advertisement -

El confinament va tallar en sec la sèrie i els problemes econòmics de TV3 van fer perillar la seva continuïtat però finalment la sèrie diària catalana tornarà a regnar a les sobretaules. Com si fos ahir reprèn les emissions el dilluns 21 de setembre al seu horari habitual (15:50). El parèntesi ha estat, doncs, de més de sis mesos (des del 13 de març). En una entrevista a El Cinèfil, el director de TV3, Vicent Sanchis, va revelar que com a molt tard la telenovel·la tornaria al novembre però que si econòmicament la situació millorava es podria programar abans, com finalment ha passat.

https://elcinefil.cat/2020/07/23/entrevista-vicent-sanchis-tv3/

- Advertisement -

Per celebrar-ho, la TV pública catalana prepara un programa especial en què els mateixos personatges recordaran els últims esdeveniments de les seves vides i els millors moments de la sèrie, per posar al dia l’espectador i preparar-lo per als nous capítols.

Bons números que n’avalen la continuïtat

- Advertisement -

Les dues primeres temporades de la sèrie diària van liderar la franja d’emissió i van tenir quotes d’audiència del 15,9% i el 16,3% amb 255.000 i 241.000 espectadors de mitjana respectivament. La tercera temporada de Com si fos ahir ha constat de 116 capítols, que es van emetre del 9 de setembre al 13 de març amb una audiència mitjana de 256.000 espectadors i un 17,4% de quota.

Més de dos milions i mig d’espectadors (2.726.000) van veure-la en algun moment de la temporada. Als mitjans digitals, la sèrie s’ha anat superant temporada rere temporada, però si comparem les primeres 26 setmanes (el que ha durat la tercera temporada) de tots tres períodes, aquesta temporada és la que ha assolit els millors índexs. Ha tingut una mitjana setmanal de 83.000 reproduccions en directe i a la carta, i gairebé nou milions de reproduccions. Des que va començar, l’11 de setembre del 2017, s’ha mantingut sempre en els primers llocs dels programes més vistos a la carta, i aquesta temporada no ha estat diferent; de setembre a febrer, cada mes s’ha posicionat en primer o segon lloc d’aquest rànquing.

Quan la sèrie va haver-se de cancel·lar per la pandèmia de coronavirus els actors van fer aquest clips per no perdre el contacte amb l’audiència.

https://elcinefil.cat/2020/03/21/com-si-fos-un-confinament/

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents