Netflix es multiplica a Madrid

- Advertisement -

Des que l’any 2015 Netflix va arribar al mercat espanyol no ha fet més que expandir-se. Ja l’any 2018 va obrir el seu nou centre de producció a Madrid i aquest 2022 ha duplicat la producció i l’espai que ocupa a la capital espanyola. Al que anomenen Madrid Content City, la companyia ha inaugurat la nova seu que, després de doblar la seva capacitat, acull la superfície de rodatge més extensa de Netflix a la Unió Europea. El complex incorpora noves instal·lacions de postproducció amb l’objectiu que perquè els creadors i productors puguin donar vida a les seves millors històries.

Producció a Madrid

El nou centre disposa d’un espai polivalent de més de 22.000 m² que inclouen oficines de producció, espais de maquillatge, perruqueria i vestuari, etc. Segons explica Netflix en un comunicat, “la seu té com a prioritat apropar als professionals les darreres tecnologies en matèria de postproducció. Ara, l’expansió promou la incorporació de noves instal·lacions pioneres com el primer sistema d’edició remot a Espanya (amb 30 noves sales que facilitaran als professionals tècnics treballar en projectes des de qualsevol lloc d’Espanya o Europa) o el primer laboratori de postproducció al núvol de Netflix a escala global”.

- Advertisement -

Netflix Madrid Tres Cantos Producción
El centre de producció de Netflix a Madrid (Tres Cantos).

- Advertisement -

“Estem convençuts de les fortaleses i oportunitats que ofereix Espanya com a centre de producció i postproducció audiovisual a Europa i al món. La innovació d’aquestes instal·lacions permetrà als professionals centrar-se en l’excel·lència creativa dels seus projectes, perquè els amants de l’entreteniment puguem continuar gaudint de les millors històries”, ha explicat Maria Ferreras, Global Head of Partnership i Business Development a Netflix, durant la inauguració del centre. “A més de les instal·lacions a Madrid, la inversió en les produccions de Netflix s’estén per tota la geografia espanyola”.

Netflix es congratula d’haver rodat més de 40 projectes a totes les comunitats autònomes i d’haver generat més de 10.000 locs de treball per a repartiment i equips tècnics. Aquest 2023 té prevista l’estrena de nous títols originals com Hermana Muerte, Eres tú, Fenómenas, A través del mar; o sèries com El silencio, El cuerpo en llamas, Berlín, Un cuento perfecto, Sky Rojo, Valeria o Élite.

Els nous fitxatges de Netflix

La inauguració del centre, ha vingut acompanyada de novetats… S’han pogut conèixer nous detalls sobre diversos títols de ficció que veuran la llum a la plataforma en un futur pròxim. El director i guionista català Oriol Paulo (El Innocente o Los renglones torcidos de Dios), ha anunciat que està treballant en un nou thriller per a Netflix, un gènere que, assegura, “és una excusa meravellosa per explicar la condició humana i desafiar a l’espectador”.

Oriol Paulo, Àlex Pastor, Álex Pina, David Pastor, Esther Martínez Lobato, Carlos Montero, Laura Sarmiento i Núria Valls.

Álex Pina i Esther Martínez Lobato van revelar els primers esborranys del refugi atòmic en què es desenvoluparà la seva nova sèrie. “Durant la pandèmia, ens inspirem en la proliferació de búnquers a tot el món. Imaginem una urbanització subterrània on el focus d’atenció, en lloc de l’apocalipsi, era als que vivien en aquest espai. La gran pregunta que aborda aquest projecte és: segueix la vida fins i tot quan”.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents