Crisi personal i professional a ‘Valeria’

- Advertisement -

Valeria és la nova sèrie espanyola de Netflix que s’estrenarà el pròxim 8 de maig. Aquesta nova ficció està basada en les novel·les d’Elísabet Benavent de les quals ja ha venut més d’un milió d’exemplars. La mateixa autora ha participat com a consultora creativa en l’adaptació televisiva de la popular saga literària.

- Advertisement -

El repartiment de la sèrie està encapçalat per Diana Gómez que interpreta la Valeria. La sèrie narra la història d’una escriptora en crisis, tant amb les seves novel·les com amb el seu matrimoni amb Adrián, interpretat per Ibrahim Al Shami, amb qui els separa una gran distància emocional. Valeria es refugia en  les seves millors amigues: Lola (Silma López, Cosas de la vida), Carmen (Paula Malià, El Vecino) i Nerea (Teresa Riott, Barcelona nit d’estiu). Valeria i les seves amigues estan immerses en un remolí d’emocions sobre l’amor, l’amistat, enveges i infidelitats, dubtes, secrets i somnis sobre el futur. Maxi Iglesias (A pesar de todo) completa el repartiment de la sèrie en el paper del misteriós Víctor.

- Advertisement -

La sèrie està dirigida per Imma Torrente i Nely Reguera, el guió és a càrrec de María López Castaño, que també és creadora de la sèrie juntament amb Aurora Gracià, Almudena Ocaña i Fernanda Eguiarte. Està produïda per Plano a Plano per a Netflix i comptarà amb 8 episodis.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents