today-is-a-good-day

‘Sky Rojo 3’: com putejar el teu proxeneta

- Advertisement -

Escapar-se amb quatre milions d’euros robats al teu proxeneta no és poca cosa… Així comença Sky Rojo 3, amb  la Coral (Veronica Sánchez), la Wendy (Lali Espósito) i la Gina (Yany Prado) il·lusionades amb la possibilitat d’una vida nova, en un poble pesquer i remot… No serà tan bonic com es pensen… El 13 de gener, amb el Nadal ja oblidat torna l’acció a Netflix!

La guerra continua

- Advertisement -

En Romeo (Asier Etxeandia) i en Moisès (Miguel Ángel Silvestre) buscaran “justícia” i venjança. Quan, un dia plàcid de pesca marítima, lluny ja de tot el dolor que van patir, veuen tornar a aparèixer els dos sicaris a l’horitzó, les exprostitutes entenen que la seva victòria no és més que un triomf parcial. Pots ressuscitar. Pots canviar de vida, però no pots oblidar d’on vens. Perquè el dia que ho fas, el passat apareix de nou a la porta.

- Advertisement -

La persecució final d’Sky rojo 3 té 8 episodis i s’ambienta sis mesos després de la darrera batalla. Les noies han fugit i els seus ‘xulos’ han estat humiliats i robats. Però d’aquestes cendres neixen l’odi de Romo i la venjança de Moisès una aliança amb una obsessió: trobar i matar les que els van enfonsar la vida.

El repartiment de la temporada final continua encapçalat pels mateixos intèrprets que les seves predecessores. Els nous episodis compten a més amb la participació de Tiago Correa (La casa de las flores, la película; La reina del Sur), Catalina Sopelana (El vecino, Modelo 77) i la participació especial de Rauw Alejandro.

Sky Rojo 3
Els malvats homes d’Sky Rojo 3 no es rendiran fàcilment

Cal recordar que els creadors d’Sky Rojo 3 són Àlex Pina i Esther Martínez. Ja fa temps us vam anunciar que Pina fitxava per Netflix per crear contingut exclusiu per al gegant de l’streaming, i és que en els últims anys el de Pamplona ha esdevingut el creador més popular i amb més èxit del panorama seriòfil espanyol amb sèries com La casa de papel i Vis a vis, èxits rotunds tant a escala nacional com a escala internacional. La sèrie es va començar a rodar el 18 de novembre de 2019 entre Madrid i Tenerife i a hores ara ja és tot un èxit en l’àmbit nacional i internacional. Netflix ha batejat l’estil de la sèrie com a “pulp latino” i continua amb la fórmula d’acció de la bona amb dosis d’humor negre.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents