Netflix prepara una pel·lícula sobre el Tió de Nadal en català

- Advertisement -

L’empresa líder de l’streaming a nivell mundial produirà un film sobre la tradició catalana del tió de Nadal. Segons ha pogut saber El Cinèfil, aquesta pel·lícula serà d’animació i se sumarà a altres produccions nadalenques de la plataforma com Klaus la saga The Christmas Chronicles o la més recent Alien Xmas. A més, per primera vegada serà una cinta original de Netflix en llengua catalana.

- Advertisement -

Encara no se sap res de l’argument oficial del film però tot indica que explicarà l’origen de la tradició catalana d’un tronc màgic que caga regals quan el piques amb un bastó. La intenció de Netflix és estrenar la pel·lícula l’any que ve durant l’època nadalenca i donar a conèixer arreu del món així un dels elements més entranyables del Nadal català. Netlfix ha volgut mantenir en secret, de moment, el nom del director i dels actors de doblatge que participaran a la producció però sí ha revelat que hi haurà un cameo d’un caganer per tal d’explicar també aquesta escatològica tradició al món.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents