Michael Bay dirigeix 6 justiciers a l’ombra

- Advertisement -

150 milions és el pressupost que ha manegat el director de Transformers per rodar la nova odissea cinematogràfica d’acció de Netflix. Michael Bay té una llarga carrera en el cinema d’explosions que comença a la fi dels noranta (Armageddon; Dos Policías Rebeldes) i que s’ha centrat en la franquícia dels robots alienígenes Transformers durant els últims dotze anys, a través de cinc pel·lícules. Aquesta gens menyspreable xifra de diner l’ha convertit en el segon film més car de la història de Netflix per darrere de The Irishman que ha costat 175 milions de dòlars.

- Advertisement -

6 underground (6 en la sombra) és un grup de multimilionaris del món sencer que han fingit la seva mort per fer-se justiciers i desmantellar organitzacions criminals que atemoreixen les seves ciutats. Han eliminat el seu passat, i ara es fan dir pels números de l’1 al 6. Estan interpretats per Adria Arjona (Anathema a Good Omens), Ben Hardy (Arcángel a X-Men Apocalypse), Dave Franco (Nerve) Manuel Garcia-Rulfo i Mélanie Laurent i els lidera com a Nºo1 Ryan Reynolds (Deadpool, Buried), un dels actors més versàtils del moment.

- Advertisement -

Darrere de la producció hi ha el duo guionista de Deadpool i Zombieland. Pel que fa a 6 en la sombra promet acció d’alt nivell amb aires de Misión Imposible o 007 amb un toc despreocupat. Seguirà la tendència del gènere d’acció, d’espies, i fins i tot el de superherois de suggerir un paisatge internacional jugant amb indrets turístics (Abu Dabi, Roma, Los Ángeles…). Per donar una aura d’espectacularitat i versemblança als efectes especials en escenes de persecució i destrucció, només cal veure com el grup de justiciers rebenta una piscina del terrat d’un gratacel o baixen lliscant pel duomo Florència. L’adrenalina està assegurada. La pel·lícula està disponible a la plataforma des de divendres 13 de desembre.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents