‘Los caballeros del Zodiaco’ arribarà en imatge real

- Advertisement -

La popular sèrie japonesa Saint Seiya, aquí coneguda com Los caballeros del Zodiaco, es va fer famosa a occident durant la dècada dels 80-90 gràcies a la productora Toei la qual va vendre els drets d’explotació. Tot i que la versió que va acabar arribant es va editar una mica per encaixar més amb el públic occidental i infantil, la sèrie d’animació va tenir un gran nombre de seguidors. De fet, al Japó encara s’hi presenten històries noves i, en els últims anys han aparegut tot un seguit de videojocs basats en els cavallers d’Atenea.

Tots aquells que durant la seva infància es van passar hores davant el televisor per seguir les aventures d’aquest grup de personatges estan d’enhorabona. La productora Toei Animation ha arribat a un acord de col·laboració amb A Really Good Films Company, situada a Hong Kong, per portar a la gran pantalla una versió en imatge real d’aquests dibuixos. Masami Kurumada, autor dels còmics originals dels quals en va sorgir la sèrie, ja ha anunciat que s’encarregarà de supervisar el projecte per a què siguin el màxim fidel possible.

- Advertisement -

caballeros-del-zodiaco

- Advertisement -

Per ara només se sap que hi ha llum verda per tirar endavant amb la pel·lícula, encara s’haurà d’esperar per conèixer qui seran els actors encarregats de donar vida als cavallers, així com, qui serà l’escollit per dirigir el film, entre altres incògnites.

Commemoració

L’any passat, en el marc del 30è aniversari de la saga anime, al Japó es va organitzar una gran exposició batejada amb el nom de Saint Seiya Complete Works, la qual mostrava armadures de mida real de les 12 cases del Santuari. Aquest va ser el moment en el qual Kozo Morishita, president de Toei Animation, va anunciar que tenien un projecte en ment, i que ara ja se sap que es tracta d’aquesta pel·lícula d’acció real.

caballeros-del-zodiaco

caballeros-del-zodiaco

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents