La sobretaula està salvada: torna ‘La Riera’

- Advertisement -

Això no pot quedar així… i ho saps. A ‘La Riera’ li queda un any de vida i tornarà el 5 de setembre amb nous personatges i més trames que sacsejaran la vida a Sant Climent. La sèrie de TV3 contraatacarà les sobretaules del país sota la direcció argumental de Carmen Abarca i d’un equip de guionistes que combinarà l’experiència d’alguns dels membres amb d’altres de nova incorporació.

riera

- Advertisement -

El capítol de tancament de la setena temporada va ser el programa més vist del dimarts 28 de juny i va liderar el prime time televisiu en un horari que ni li era pas propi. Segons explica TV3 la sèrie ha continuat al capdevant de la sobretaula amb una mitjana d’audiència d’un 21,6%. El capítol de tancament va ser el més vist de la temporada, amb 515.000 espectadors i una quota de pantalla del 17,6%.

Les novetats a Sant Climent

- Advertisement -

La vuitena temporada començarà un parell de mesos després d’haver marxat de vacances. En aquesta nova etapa, l’espectador sabrà si en Sergi i la Maribel han tingut èxit en la seva aposta per recuperar una relació que havia quedat molt tocada després que ella va avortar sense ni comentar-l’hi a ell. Igualment, el fet que en Claudi sigui el nou alcalde de Sant Climent portarà grans canvis al municipi i als seus habitants. En Claudi és tot un personatge. Ho sabem i, la veritat, costa d’imaginar-lo com un exemple de polític amb escrúpols. Però qui ho sap?

Per altra banda, la Lídia, detinguda per l’intent d’assassinat de l’Omar, continuarà a la presó en espera de judici. Però la Lídia és com és i no es conformarà amb la seva situació actual. I la resta dels personatges “coneguts” continuaran la seva vida amb més o menys sobresalts. Alguns segueixen vivint a Sant Climent. D’altres emprendran noves aventures lluny del poble. Aviat se sabrà què espera la Mercè, els Flaquer, l’equip de Can Riera, en Dani i la Judit, la Sònia i en Pau, l’Omar i la Rita…

rieraa

La sèrie també es nodrirà de nous personatges. Des taquen les incorporacions de veterans com Pep Munné i Pep A. Muñoz als quals seguiran Marc Garcia Coté, Roger Casamajor, Pere Molina, Sílvia Aranda, Jordi Martínez i Montse Pérez. També hi haurà canvis en els espais, ja que l’alcaldia de Sant Climent i el restaurant de la Mireia s’incorporen com a nous sets fixos de la sèrie.

Qui és qui?

Pep Muné serà Robert Font, un home a qui la Mercè coneixerà un dia mentre està pintant al passeig. Es cauran bé. A més, ell estarà relacionat amb un dels personatges habituals de la sèrie. Qui? No podem fer spoilers…

14079497_10154538802084434_3267386854119347130_n

Pep A. Muñoz serà Emili Avellaneda, un important promotor immobiliari que licitarà en el concurs d’una important obra promoguda per l’Ajuntament.

Marc Garcia Coté serà l’Àxel Vendrell, un nou cuiner a Can Riera. Un noi una mica misteriós que de seguida fa amistat amb en Sergi.

- Advertisement -

Roger Casamajor serà Darío Quiroga, policia Local de Sant Climent. En Claudi veurà la possibilitat de convertir-lo en el seu home de confiança al cos.

14102557_10154533546144434_2321927060662877913_n (1)

Pere Molina serà Raül Duarte, activista de l’Associació de Veïns de Can Sureda, el barri més marginal de Sant Climent.

Sílvia Aranda serà Joana Ponsa, un resident a Can Sureda, es queda viuda al començament de la temporada, per culpa d’un tràgic fet.

Jordi Martínez serà Eusebi Torres, pare de la Rita. Ell i la seva dona, Remei es fan amics dels Flaquer, però són molt diferents d’ells.

Montse Pérez serà la Remei, dona de l’Eusebi.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents