Enola Holmes torna a Netflix amb nous misteris

- Advertisement -

El 4 de novembre Netflix estrena Enola Holmes 2, novament protagonitzada per Millie Bobby-Brown (Stranger Things) com la petita dels Holmes i Henry Cavill (The Witcher) com a Sherlock. Després de l’èxit del seu primer cas, Enola Holmes segueix els passos del seu popular germà, Sherlock, i obre la seva pròpia agència, però descobreix que la vida com a dona detectiu a sou no és tan fàcil com sembla. Quan està a punt de tancar el negoci, una jove li ofereix la seva primera feina oficial: trobar la seva germana desapareguda. Enola haurà de realitzar la investigació mentre una perillosa conspiració dona pas a un misteri que requerirà l’ajuda d’amics (i del mateix Sherlock) per poder resoldre.

- Advertisement -

Cal recordar que el primer film de les aventures de la petita dels Holmes va ser un èxit total de visionaments aconseguint més de 75 milions d’espectadors durant les primeres quatre setmanes. En altres paraules, ha estat un dels èxits més sonats de la plataforma des que aquesta va començar a operar al món.

- Advertisement -

A Millie Bobby-Brown i Henry Cavill se’ls hi sumen novament Helena Bonham Carter (Sweeney Todd), Louis Partridge (Medici), Susan Wokoma (Crazyhead), Adeel Akhtar (The Big Sick), i noves incorporacions com David Thewlis (saga Harry Potter) o Sharon Duncan-Brewster (Dune). Basada en una història de Harry Bradbeer i Jack Thorne, Enola Holmes 2 està dirigida per Harry Bradbeer (Killing Eve) i escrita per Jack Thorne (This is England). La primera pel·lícula d’Enola Holmes es va estrenar a Netflix el setembre de 2020.

Més informació sobre Enola Holmes en aquest enllaç

La família Holmes arriba a Netflix

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents