‘Stranger Things 4’, s’acosta el final

- Advertisement -

El final de la tercera temporada de Stranger Things, a més de molts elogis, va generar molts dubtes entre els espectadors. I de tot això farà quasi tres anys (juliol 2019). Poc després que s’acabés, els més fans de la sèrie van respirar alleugerits en saber que hi hauria una quarta entrega de la sèrie. El rodatge es va veure alterat per la pandèmia de coronavirus, però quan la situació es va normalitzar, es va reprendre l’activitat, i la productora va compartir les primeres imatges.

- Advertisement -

El passat mes de febrer, per fi Netflix va revelar quan s’estrenaria la quarta entrega. El dia és el 27 de maig, però, com ens té acostumats últimament la plataforma, l’estrena serà en dues tongades. El desenllaç s’estrenarà l’1 de juliol. I això no és tot: els germans Duffer, creadors de la sèrie ja han avançat que la 5a temporada serà l’última. Netflix ja ha revelat el tràiler del Volum 2 de la quarta temporada, que comptarà amb dos episodis que es podran veure a partir del divendres 1 de juliol:

- Advertisement -

 

Més enllà de Hawkins

Pel que sembla, i tal com ens feien saber els creadors de la sèrie, aquesta quarta temporada no se situarà a Hawkins, sinó en un altre indret, fins al moment desconegut. Tenint en compte que a l’escena postcrèdits vam poder veure els russos en una base secreta i envoltats de neu, podríem pensar que els personatges de la sèrie tenen algun assumpte pendent a Rússia. Per altra banda, si ho recordeu, l’Eleven i els Byers fan les maletes i es disposen a marxar i abandonar la seva casa de Hawkins. On aniran?

En Hopper és viu?

La resposta és sí. A Rússia! Ho hem vist en un dels tràilers anteriors que va fer públic la plataforma per promocionar la seva sèrie estrella.

Recordem, però que a l’últim capítol de la sèrie no hi havia dubte que en Hopper havia mort. Ara bé, al cine sempre s’ha deixat una porta oberta a la possibilitat que en Hopper encara fos viu. En sentir els russos dient “No, l’americà no”, gairebé tots els que van veure la sèrie van pensar que es referien a ell i sí, és ell fent treballs forçats molt lluny de casa seva. El policia viurà noves aventures a la Península de Kamchatka, on segons expliquen des de Netflix “s’enfrontarà a diferents perills d’aquest món… i d’altres”.

Eleven recuperarà els seus poders?

Si ho recordeu, l’Eleven va perdre els poders just en el moment menys oportú: quan s’havien d’enfrontar a la bèstia de les bèsties. Ara per ara no sabem què va fer que perdés els seus poders i si tornaran o no. El que està clar és que entre tots plegats formen un equip capaç de sortir-se’n de tot amb poders o sense, especialment el duet Justin i Steve, ara també amb la Robin. Tot i això, els fans de la sèrie es moren de ganes de tornar a veure el nas de l’Eleven sagnar després de rebentar algun Demogorgon. És possible que ho tornem a veure, ja que al final de la temporada vam poder veure una d’aquestes criatures.

- Advertisement -

El que ha revelat Netflix en un comunicat és que als Estats Units, un nou perill emergeix, una cosa enterrat des de fa molt de temps, cosa que ho connectarà tot… També asseguren que “la quarta temporada es perfila per ser la més sorprenent i aterridora fins al moment”. El que de moment queda clar és la que Guerra Freda serà el rerefons i continuarem veient coses rares de l’Upside Down… I si voleu més dades, els guionistes van descriure la trama de la nova temporada en 4 emojis!.

Tornaran a posar-se de moda els videoclubs?

Després de destruir el centre comercial i de passar llargues estones entre gelats i lluint uns uniformes d’allò més bufons, la Robin i l’Steve aconsegueixen feina en un videoclub. Estem convençuts que aquest nou escenari ens deixarà escenes memorables que bé podrien tornar a posar de moda els videoclubs. Sigui com sigui, estarem atents a les novetats i a tota la informació que vagi veient la llum sobre què veurem en aquesta pròxima temporada.

Mentrestant podeu llegir la crítica de la 3a temporada per refrescar la memòria…

Stranger Things 3: que venen els russos!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents