Emma Stone i Yorgos Lanthimos junts de nou a ‘Kinds of Kindness’

- Advertisement -

Amb Kids of Kindness torna el Yorgos Lanthimos més salvatge i radical! El director grec ja fa temps que ha deixat de ser un desconegut o una rara avis de Hollywood. El seu prestigi ha anat creixent pel·lícula rere pel·lícula i ja es pot considerar un dels grans noms de la indústria. Després que Emma Stone guanyés el seu segon Oscar gràcies al paper de Bella Baxter a Poor Things. Lanthimos fa una mirada enrere al seu cinema més radical en aquesta nova proposta que s’ha presentat al Festival de Cannes competint per la Palma d’Or.

Podem afirmar amb rotunditat que Hollywood no ha domat aquest autor. A més, una prova més que tornem a estar davant d’un Lanthimos amb denominació d’origen és que ha tornat a treballar el guió amb Efthimis Filippou amb qui va escriure Caní (Κυνόδοντας, 2009) The Lobster (2015) o The killing of the sacred deer (2017).

- Advertisement -

Kinds of Kindness una triple història de mal rotllo

- Advertisement -

Kinds of Kindness arriba als cinemes aquest el 28 de juny amb una estructurada de tríptic. La pel·lícula segueix a tres personatges: un home perdut que intenta tornar a enfilar el camí de la seva vida; un policia que recupera la seva dona després d’haver desaparegut (i tornar totalment canviada) i una dona a la recerca d’un líder espiritual. Les tres històries són autoconclusives, però comparteixen els mateixos actors, fet que pot despistar l’espectador. És per això que aquest pòster és més que representatiu del que veurem als cinemes.

kinds-of-kindness-poster (1)

Emma Stone no és l’única que repeteix al repartiment. Willem Dafoe i Margaret Qualley també tornen a sumar-se a Lanthimos en aquesta nova cinta. A més, se’ls uniran els nominats a l’Oscar Jesse Plemons (I’m thinking on ending things) i Hong Chau (The Whale). Com dèiem tots ells interpretaran personatges diferents en tres històries 150% Lanthimos. Violència, absurd, humor negríssim i personatges odiosos. Els més fans segurament sucaran pa. Els que no estiguin avesats al seu particular i retorçat univers potser fugen de la sala.

kinds-of-kindness

La cinta està produïda per Searchlight Pictures, encarregada d’èxits com Birdman, 12 years of slavery NomadlandEn ser propietat de Walt Disney Studios, és probable que després del seu pas per cinemes arribi a la plataforma Disney+.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents