Jared Leto passa del Joker a Andy Warhol

- Advertisement -

Després de la decepció que va suposar per a Jared Leto la seva participació com a Joker en el film Suicide Squad, per la seva poca presència, ara es planteja un nou repte per donar vida a l’artista del Pop Art, Andy Warhol. El film encara no s’ha començat ha rodar però segons informa The Hollywood Reporter, és un projecte que l’actor guanyador d’un Oscar feia temps que tenia al cap.

Jared Leto Andy Warhol

- Advertisement -

Juntament amb Michael De Luca, van adquirir els drets de la biografia sobre Warhol que Victor Bockris va escriure l’any 1989, dos anys després de la mort de l’artista. Segons sembla, ara ha arribat el moment de fer el somni realitat i també de treballar junts per primera vegada. El guió estarà escrit per Terence Winter, un veterà de la gran i petita pantalla, que ha firmat projectes com The Wolf of Wall Street, The Sopranos o Boardwalk Empire.

- Advertisement -

Jared Leto no només protagonitzarà el film, titulat Warhol, sinó que també en serà el productor, al costat de De Luca. A falta de més informació i tenint en compte les peces que conformen aquest nou projecte cinematogràfic es pot esperar un bon resultat, però, tot i les expectatives, encara caldrà esperar per veure’n el resultat.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents