‘Grieta en la oscuridad’ de Xavier Rull

- Advertisement -

Ara que hi ha un boom de la novel·la negra i proliferen els festivals arreu de Catalunya ens sembla molt pertinent presentar-vos aquest curtmetratge. El director Xavier Rull va dirigir fa ja tres anys aquest curt de 20 minuts on la inspiració dels novel·listes és el fil conductor de la història. Preferim no donar-vos gaires detalls perquè us sorprengueu amb aquesta història que barreja inspiració i mal rotllo…

- Advertisement -

Actualment Xavier Rull està ultimant la postproducció de Exile, el seu proper curtmetratge protagonitzat per Daniel Horvath i Louise Good. Segons el propi director la voluntat del curt és “trencar amb certs convencionalismes que solen venir imposats pel propi format cinematogràfic. Per a mi era important abordar aquest projecte des de la llibertat de creació, partint d’un mite aparentment simple que em permetés tenir una base i usar-lo com a vehicle narratiu per poder experimentar tant amb els actors com en la planificació del propi rodatge”.

- Advertisement -

La relació entre Ville i Edith és el fil conductor d’un curt que combina una estètica de baixos fons amb la delicadesa d’una vella història d’amor. En Ville és un delinqüent d’estar per casa en una ciutat industrial europea fins que comet un error i mata a qui no toca, convertint-se al moment en un traïdor per als seus. La seva única sortida és l’exili, però no pensa anar-se’n amb les mans buides. Ville planeja a la desesperada emportar-s l’Edith, la seva antiga amant i filla del líder de la zona, però per anar a trobar haurà ficar-se de ple a la gola del llop.

El curtmetratge es troba en fase de postproducció i ha iniciat una campanya de micromecenatge per donar un cop de mà a la part final del film. L’objectiu és aixecar 3.500 euros que destinaran a les còpies en DCP, la mescla de so o pagar les llicències de les cançons. Per saber-ne més aquí podeu veure com es va rodar el curt…

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents