‘Good Omens’ renova per una tercera temporada a Prime Video

- Advertisement -

La primera temporada de Good Omens es va estrenar mundialment com a minisèrie en Prime Video el maig de 2019 i es va convertir en un èxit global. Això va fer que la sèrie es renovés per a una segona temporada, que es va estrenar el juliol de 2023 i va explorar trames que anaven més enllà del material original per a donar llum sobre la inefable amistat entre Azirafel (Michael Sheen), un meticulós àngel i venedor de llibres rars, i l’accelerat dimoni Crowley (David Tennant).

Després del seu èxit, i com va acabar l’anterior temporada, era d’esperar que Prime Video la renovés per una tercera i darrera. En aquesta nova entrega es farà realitat una conversa casual que va tenir lloc fa gairebé 35 anys entre Neil Gaiman i el desaparegut Terry Pratchett. En ella van planificar el següent que els passaria als adorables personatges de la seva novel·la.

- Advertisement -

Good Omens: àngels i dimonis

- Advertisement -

Good Omens ha complert tots els requisits d’una comèdia intel·ligent, enginyosa i divertida, que no sols es va convertir en un èxit en Prime Vídeo, sinó que també va fer que aquesta “bondat” es pogués veure gràcies a la immensa creativitat de Neil i Terry”, va comentar Vernon Sanders, Head of Television a Amazon MGM Studios, “la temporada final tindrà la mateixa energia dinàmica que els subscriptors a escala mundial han gaudit fins ara”.

Neil Gaiman va declarar “Estic molt feliç de per fi poder acabar la història que Terry i jo vàrem crear entre 1989 i 2006. Pratchett estava decidit a portar aquesta història fins al final si fèiem Good Omens per a la televisió. La primera temporada tractava sobre evitar l’Apocalipsi, perilloses profecies i la Fi del Món. La segona temporada era més dolça i agradable, encara que pot ser que acabés d’una forma una mica menys feliç del que uns certs Àngel i Dimoni haurien volgut. Ara, en la tercera temporada, tornarem a enfrontar-nos a l’altra part del món. Els plans per a provocar l’Apocalipsi van malament i només Crowley i Azirafel podran arreglar-ho treballant junts. I no es parlen”.

L’equilibri entre el bé i el mal

Rob Wilkins, productor executiu de la ficció ha declarat que “estem encantats que Crowley i Azirafel tornin després de trencar-nos el cor a la segona temporada. Veure als dos actors premiats reunits serà tota una alegria. Ens hauria encantat que Terry estigues aquí per a gaudir d’aquest viatge amb nosaltres”.

Els nous capítols de Good Omens encara no tenen data d’estrena. Estaran disponibles a més de 240 països i territoris de tot el món com a contingut de la subscripció de Prime Video. El rodatge començarà ben aviat als estudis d’Amazon a Escòcia i es preveu que s’allargui entre tres i quatre mesos. Probablement, estaria enllestida de cara al 2025, ja que actualment la producció no ha donat el tret de sortida.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents