‘3.000 Years of Longing’, nou apocalipsi de George Miller

- Advertisement -

Han transcorregut 7 anys d’ençà que George Miller enlluernés a tothom amb la trepidant i fantàstica seqüela Mad Max: Fury Road, una cinta que va ser revolucionària, ja que va estar molt a l’altura de la trilogia original (1979-1985), per no dir que fins i tot la va superar. Tal va ser l’èxit que Miller va decidir donar més protagonisme al carismàtic personatge Imperator Furiosa, interpretat per Charlize Theron i va anunciar una preqüela centrada en ella sota el títol Furiosa, la qual està previst que arribi a les pantalles el 24 de maig de 2024.

- Advertisement -

Però abans de tot això, ha estat treballant en una cinta de fantasia èpica sorprenent que dista molt a l’univers postapocalíptic al qual té acostumat al públic amb la saga d’en Max Rockatansky. Aquesta producció arriba sota el títol 3.000 Years of Longing (3.000 años esperándote) i promet ser una història molt enigmàtica, d’aventures, romanç amb una ambientació mística i compta amb un elenc de nivell encapçalat per Tilda Swinton i Idris Elba. La premiere del film va ser amb tota la pompa habitual al Festival de Cannes aquest maig passat i arriba a les sales el 2 de setembre.

- Advertisement -

Elenc de luxe per un món estrany

La Dra. En literatura Alithea Binnie (Tilda Swinton) sembla ser feliç amb la seva vida, malgrat que s’enfronta al món amb cert escepticisme. De cop i volta, es troba amb un geni (Idris Elba) el qual s’ofereix a concedir-li tres desitjos a canvi de la seva llibertat. En un principi, Alithea es nega a acceptar l’oferta, ja que sap que tots els contes sobre concedir desitjos acaben malament. El geni defèn la seva posició explicant-li diverses històries fantàstiques sobre el seu passat. Finalment, ella es deixa persuadir i demanarà un desig que sorprendrà a tots dos.

El guió està coescrit entre Augusta Gore i el mateix Miller, basant-se en el relat curt d’A.S. Byatt sota el títol The Djinn in the Nightingale’s Eye. Three Thousand Years of Longing. La cinta es va presentar a la recent edició del festival de Cannes i va obtenir crítiques positives.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents