‘Expats’ arriba a Prime Video amb Nicole Kidman

- Advertisement -

La cineasta responsable de la cinta The Farewell, Lulu Wang, presenta Expats (Expatriadas). Es tracta d’una minisèrie que tindrà sis episodis de la mà de Prime Video. La ficció està inspirada en la novel·la de supervendes a escala mundial The Expatriates, la qual va ser publicada el 2016 i escrita per Janice Y. K. Lee. S’estrenarà amb dos capítols el pròxim 26 de gener del 2024 i es llançarà un nou episodi setmanalment fins al darrer, que estarà disponible el 23 de febrer.

L’elenc principal el conformen l’actriu nominada a l’Oscar i guanyadora de l’Emmy Nicole Kidman (Moulin Rouge o The Northman), Sarayu Blue (Blockers o A Million Miles Away) i Ji-young Yoo (The Sky is Everywhere o Smoking Tigers). Completen el repartiment Brian Tee (Jurassic World o Chicago Med) com Clark, el marit de Margaret, i Jack Huston (House of Gucci o Fargo) com David, marit d’Hilary.

- Advertisement -

Una tragèdia recau sobre les protagonistes

- Advertisement -

La sèrie dramàtica està ambientada en la vibrant i tumultuosa Hong Kong de 2014. Expats se centra en tres dones estatunidenques: Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) i Mercy (Ji-young Yoo). Les vides de les quals s’entrellacen després d’una sobtada tragèdia familiar. La producció qüestiona els privilegis i explora el que ocorre quan es difumina la línia entre el victimisme i la culpabilitat.

Primer Video ha desvetllat el tràiler oficial en la qual es pot gaudir d’un petit tast de què oferirà la ficció. Formarà part de la subscripció d’Amazon Prime i es podrà veure al seu catàleg sense cap cost addicional. Lulu Wang és la creadora, directora i guionista d’Expats, a més, exerceix com a productora executiva junt amb Daniela Melia per a Local Time. Nicole Kidman també és productora executiva amb Per Saari per Blossom Films. Per altra banda, Vera Miao, Gursimran Sandhu i l’autora Janice Y. K. Lee s’han encarregat del guió. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents