En Broly sempre serà nostre

- Advertisement -

Cada cop s’acosta més la que, probablement, serà la data d’estrena de Dragon Ball Super: Broly. I és que ja tocava recuperar un personatge que ha estat infravalorat i que, sens dubte, pot donar molt més joc que els dolents, com el Freezer, que en la sèrie de Bola de Drac Z, se li va treure tot el suc. Ja em perdonareu però, “el retorn de Freezer” em va deixar una mica fred, i això del Golden Freezer encara més.

- Advertisement -

Però tornem al Super Guerrer Llegendari. En les seves primeres aparicions, ja em va agradar molt l’antítesi que era d’en Goku. I és que l’odi que en Broly li té, és quelcom irracional i és allò que a tothom li ha passat alguna vegada, que et creues amb algú i sense que hagi passat res, saps que no pots veure a aquella persona. Quelcom molt humà, o com a mínim, molt de la societat. I és que sempre s’ha parlat molt de les fletxes de Cupido en positiu, però mai ningú n’ha estudiat les inverses.  Tal vegada serien les fletxes d’Eris? Això algun expert en mitologia ens ho hauria d’acabar resolent.

- Advertisement -

El cas és que el poder sobrenatural que té el Super Guerrer Llegendari li fa perdre els estreps. No sé com el controlaran en aquesta nova versió, on, per desgràcia i cansament meu, tornarem a tenir al pagafantes del Freezer voltant per allí. Però en la primera versió era el seu pare, qui a través d’un giny tecnològic, en podia controlar el poder. Sí, acceptem que les intencions del pare, en Paragus, no són bones i que és un estratega. Però també ens mostra que els Guerrers de l’Espai en tenien a les seves files, i que tot no es limitava a la força bruta.

Recapitulant, que és gerundi, el nou Broly, si compleix les expectatives, ha de fer tremolar tots els Déus de la Destrucció i tot. És a dir, que ni Lord Bills i cia el podrien aturar. I que en Goku Black (si hi fos) seria un aperitiu. Corre el rumor que tornarà aparèixer en Gogeta com a Super Sayan Blue… però sigui com sigui, la pel·lícula és preveu impressionant!

I ja em perdonareu, però ja era hora de tornar a tenir un dolent carismàtic i amb un poder espectacular, perquè, tot i agradar-me la saga de Dragon Ball Super, no hi havia un dolent que fos “el puto amo” com ho serà en Broly en aquesta entrega. Per això, pels fans, en Broly sempre serà nostre! I a més el podrem escoltar en català…  

- Advertisement -
Edu Piera
Futbolero i cinèfil que somia amb un blockbuster de soccer. L'Edu Piera és periodista per vocació, d'aquells que encara tenen el títol per recollir a la Universitat Autònoma de Barcelona. Sovint somnia amb ser com en Superman, però la realitat és que cada dia que passa està més a prop de ser en Clark Ken.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents