Els Goonies tornen en una sèrie de Disney+

- Advertisement -

Recordeu allò de the Goonies never say die (els Goonies mai no diuen mort)… Doncs ara us ho podeu agafar al peu de la lletra. És oficial: Disney+ està preparant una sèrie sobre el fenomen infantil d’aventures més mític dels 80 i ja hi ha persones treballant en el guió i desenvolupament de la ficció. Així ho ha confirmat Sarah Watson guionista, entre d’altres, de la sèrie The bold type o Pure genius.

- Advertisement -

Així doncs, el clàssic de Richard Donner tornarà a la vida més de 35 anys després. L’any 2020, 20th Century Fox tenia ja llum verda per començar un projecte de seqüela de la pel·lícula però tot es va aturar quan Disney va comprar la major estatunidenca. Ara que l’empresa del ratolí ja s’ha ressituat al mercat i té la seva pròpia plataforma, ha arribat el moment de tornar el projecte a la vida.

Aquell estiu del 85

- Advertisement -

Segons va explicar a la revista Variety Clancy Collins, vicepresidenta executiva i cap de desenvolupament de Warner Bros TV, “la Sarah Watson va treballar sense parar per lliurar un increïble guió i després el món es va tancar per a COVID. Mesos més tard vam acabar el pilot amb un repartiment increïble, però per desgràcia era una mica massa jove per als gustos de Fox”.

“L’acord amb Disney ha trigat però estem entusiasmats per seguir endavant”

Com que tot és tan recent i tendre no se sap encara si la seqüela recuperà alguns o tots els actors originals de la pel·lícula no l’argument de la futura sèrie. Esperem que Disney no fiqui la pota i embruti el llegat d’una de les cintes més estimades per la generació dels 80.  Si voleu una anàlisi seriosa i profunda del fenomen Goonie cliqueu l’enllaç de més amunt on trobareu un reportatge impedible d’Ovidi Domenech. Si, en canvi, preferiu recordar-la amb humor, no us perdeu aquest article de la Iaia Toneta.

‘Els Goonies’ i l’aventura de ser nen

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents