El Zorro: venjança i acció en format de sèrie

- Advertisement -

El Zorro es converteix en protagonista d’una sèrie aquest 2024. El 25 de gener, Prime Video estrena una nova aventura del lluitador emmascarat protagonitzada pel valencià Miguel Bernadeau (Élite, 1899) i la mexicana Renata Notni.

- Advertisement -

En un comunicat la plataforma defineix la sèrie com “una emocionant aventura plena d’acció, valentia i l’esperit d’un nou justicier en una societat en canvi constant”. La trama segueix Diego de la Vega que és elegit per ser el nou “Zorro”. Tanmateix, el seu únic propòsit és desemmascarar els assassins del seu pare i portar-los davant la justícia. A mesura que assumeix el paper de l’espadatxí emmascarat, Diego no només lluita per la justícia a Los Angeles, sinó que també descobreix els desafiaments de ser un heroi i com el seu paper afecta Califòrnia al segle XIX.

- Advertisement -

zorro sèrie amazon (1)

El Zorro: torna la venjança en forma de sèrie

La sèrie de deu episodis, té la intenció d’oferir als amants de l’aventura i l’acció una nova visió d’aquest llegendari justicier. Aquesta producció de Secuoya Studios és dirigida per Javier Quintas, Jorge Saavedra i José Luis Alegría. Completen el repartiment de la sèrie d‘El Zorro Dalia Xiuhcoatl, Emiliano Zurita i Andrés Almeida. També hi veurem Cuauhtli Jiménez, Elia Galera, Paco Tous, Rodolfo Sancho, Cristo Fernández (Ted Lasso, Sisters), Francisco Reyes i Luis Tosar.

zorro sèrie

- Advertisement -
Ricard Casanovas
Nascut l’any 2000, Ricard Casanovas és un apassionat pel setè art que va acabar els estudis a l'ESCAC, especialitzat en Estudis Fílmics i Guió. Com a redactor i articulista ha cobert el Festival de Sitges i normalment te’l pots trobar murmurant a la foscor de la sala del cinema, amagat per les últimes files. Advertència, mai li vulguis vendre un remake , ni li diguis que 'Shrek 1' no és la millor de la saga. Al seu bloc “No som uns p*** ignorants” desenvolupa un crit generacional a tots aquells i aquelles joves que no veuen bon cinema. Amb ganes de veure i escriure, el proclamat Vito, no pararà fins a trobar la seva arca de l'aliança, el seu cofre de l'home mort, el Rosebud… la pel·lícula perfecta

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents