‘Ted Lasso’, el bon rotllo fet sèrie

- Advertisement -

Ted Lasso és una sèrie de comèdia dramàtica nord-americana creada per Jason Sudeikis, Bill Lawrence, Brendan Hunt i Joe Kelly. La sèrie segueix el personatge que dona nom a la ficció, Ted Lasso (interpretat per Jason Sudeikis), un entrenador de futbol americà que és contractat per entrenar un equip de futbol de la Premier League anglesa, l’AFC Richmond, tot i no tenir experiència en aquest esport. Ted és un personatge incansablement positiu i optimista que creu en el seu equip i intenta treure el millor d’ells dins i fora del camp.

Ted Lasso
Ted Lasso

- Advertisement -

Ted Lasso ha rebut el reconeixement de la crítica especialitzada i, gràcies al boca-orella, ha anat augmentant progressivament el seu nombre de fans des de la seva estrena a Apple TV+ el 2020. El programa ha estat elogiat pel seu bon guió, la solvent interpretació i la sòlida direcció, així com per la seva capacitat per equilibrar perfectament l’humor i el drama. La sèrie també ha estat reconeguda amb nombrosos premis i nominacions, inclosos diversos premis Emmy.

Ted Lasso, una sèrie commovedora i optimista

- Advertisement -

La sèrie és coneguda pel seu to commovedor i optimista, que es reflecteix en el caràcter implacablement positiu i optimista de Ted Lasso. Ted creu en el seu equip i intenta treure el millor d’ells dins i fora del camp. Un dels aspectes més notables de Ted Lasso és el seu èmfasi en el desenvolupament del personatge protagonista i l’evolució del seu arc argumental.

La ficció es pren el seu temps per concretar les personalitats de cadascun dels seus personatges principals, mostrant-nos els seus punts forts i febles, i com creixen i canvien amb el temps. La sèrie també aborda diversos temes importants, com la salut mental, el treball en equip i el poder de l’empatia, sempre des de l’humor, però amb tocs de drama.

Ted Lasso
Ted Lasso

En conclusió: és una sèrie que enganxa i enamora. També deixa els espectadors amb un somriure als llavis o una llàgrima als ulls. El seu missatge positiu i els seus entranyables personatges la converteixen en obligat visionat per a qualsevol persona que busqui un espectacle que els aixequi l’ànim i l’esperit.

Veredicte

Agradarà: als que busquin una sèrie senzilla i emotiva que sap com tocar el cor.

No agradarà: als que tenen prejudicis amb les sèries que pequen d’ingènues o innocents.

Enganxòmetre: 8

Nota: 8

- Advertisement -

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents