El nou fenomen fan de Netflix

- Advertisement -

L’ídol musical més gran d’Espanya es treu la vida davant dels seus fans en el primer concert d’una gira mundial. Lazaro, un jove repartidor de menjar i fan incondicional, veu una oportunitat d’escapar de la seva monòtona i precària vida i es converteix de la nit al dia en allò que fa molt de temps que admira: el seu propi fanàtic. Adopta la seva imatge, música, vida i fans. Sota la pressió d’una indústria musical que veu l’oportunitat de no perdre tot allò que aconsegueix amb l’estrella, Lazaro converteix tots els aspectes de la seva vida en un espectacle. Fins i tot si això suposa renunciar a una vida de debò.

- Advertisement -

Aquesta és la sinopsi oficial de Fanático, una de les apostes estivals de Netflix que ha dirigit el realitzador barceloní Roger Gual (Smoking RoomLas chicas del cableEl desorden que dejas). Aquesta ficció curta compta amb 5 episodis de 20 minuts i ha estat i creada per Dani de l’Àguila, Federico Maniá Sibona i Yago de Torres. Els protagonistes són el cantant i compositor Lorenzo Ferro que interpreta Salva i Lázaro, les dues versions de Quimera l’estrella de la música en qüestió.

- Advertisement -

L’acompanyen el músic Dollar Selmouni, l’actriu i cantant Carlota Urdiales, Eva Almeida i Fernando Valdivielso i s’estrena aquest 29 de juliol en exclusiva a la plataforma. La productora darrere del projecte és Corte y confección responsable de les sèries Vida perfectaEl tiempo que te doy i el llargmetratge Mujeres.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents