El costat més solidari del cinema

- Advertisement -

Dimecres passat es va celebrar el Dia Mundial d’Star Wars (May the 4th) i la Legió 501, no va voler perdre’s la festa. Nens i nenes de més de 15 centres hospitalaris d’arreu d’Espanya (entre els quals hi ha l’hospital Vall d’Hebron i Sant Joan de Déu de Barcelona) van poder gaudir de la presència dels soldats imperials que van amenitzar la jornada.

Aquest grup de fans i costuming de la saga galàctica es va fundar amb l’objectiu de manifestar la seva passió per Star Wars, utilitzant rèpliques exactes de les armadures i les armes dels personatges del “costat fosc” (els soldats imperials) però en aquest cas, per fer el bé. Ajudant a causes solidàries, sobretot enfocades als nens.

- Advertisement -

Legión 501 Spanish Garrison

- Advertisement -

L’any 2004, es va fundar la Spanish Garrison, la subdivisió de la Legió 501 internacional. Sota el lema “els nois dolents fent coses bones”, es dediquen a anar per hospitals per alegrar el dia als més petits. Avui dia, la Legió 501 compta amb més de 300 membres a Espanya i amb més de 9.000 a tot al món.

Visites d’ensomni

Són molts els actors que destinen part del seu temps a causes solidàries, ja sigui en forma de gales benèfiques, voluntariats en països subdesenvolupats o visites a plantes pediàtriques d’hospitals.

Els més recents han estat els soldats imperials, però no han estat els únics. The rock (Dawney Johnson), va buscar temps durant el rodatge del nou film de Vigilants de la platja per visitar els membres de Make a Wish i, a través del seu compte d’Instagram va immortalitzar alguns dels moments.

the rock visita make a wish

Qui també va decidir fer una pausa durant el rodatge, va ser Johnny Depp que es trobava a Brisbane, Austràlia, rodant la pròxima entrega de Pirates del Carib. L’actor va aparèixer a l’hospital Lady Cliento Children, vestit com del seu mític personatge, Jack Sparrow, per donar una sorpresa a tots els nens ingressats per culpa de diferents malalties. El programa Juiced TV, un show de televisió que fan els mateixos pacients de l’hospital, van gravar la trobada.

Dos dels superherois més de moda del moment es van trobar per visitar un hospital infantil a Seattle, Chris Evans (Captain America) i Chris Pratt (Guardians of the Galaxy). Evans va aparèixer vestit del seu personatge i es va fer fotografies amb tots aquells que li demanaven, una experiència que segurament no oblidaran.

Aquest estiu arribarà a la gran pantalla el remake de Caçafantasmes, aquesta vegada protagonitzat per Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon i Leslie Jones. Aquest quartet va donar una sorpresa als pacients de Tufts Medical Center de Boston, al aparèixer vestides amb els característics uniformes de feina i amb les motxilles de neutrons a l’esquena.

- Advertisement -

Actors solidaris visiten hospitals infantils

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents