El Cinèfil Pòdcast #25: Tarantino, Bunyol i Branagh

- Advertisement -

L’episodi 25 d’El Cinèfil Pòdcast ve carregat de cinefília i, com sempre, amb els nostres col·laboradors habituals:

Podcast cinema

- Advertisement -

- Advertisement -

La Cris Gambín, amb qui parlarem de la visita que ha fet recentment el director de culte Quentin Tarantino a Barcelona per presentar el seu últim llibre ‘Reflexions sobre cinema’, i a la que va tenir el privilegi, pagant, de poder assistir.

El Ricard Casanovas, amb qui continuarem parlant de Tarantino, fent repàs a la seva interessant i única filmografia.

El J.R. Armadàs, que segueix en el seu rol de ‘Recomanador’ i ens parlarà de dues sèries de comèdia, Abbot Elementary i Star Trek: Lower Decks.

El Marc Orra, que en aquesta ocasió entra ‘Dins el Camerino’ de Kenneth Branagh per analitzar la seva particular versió de l’obra literària Frankenstein de Mary Shelley.

I a part dels col·laboradors, també comptarem amb un entrevistat, en aquest cas, el periodista Josep M. Bunyol, que acaba de publicar un llibre molt cinematogràfic, Per un grapat d’històries.

El Cinèfil Pòdcast es pot escoltar en directe, els divendres de 18 a 19 h a Ràdio Cambrils (90.0 FM), i els dilluns en reemissió, d’11 a 12 h. I a la carta, a la plataforma Spotify i Ivoox.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents