‘Doctor Portuondo’, la 1a sèrie original de Filmin

- Advertisement -

Si ens hem acostumat a allò de ‘Netflix Original’ o ‘Amazon Original’… Arriben els ‘Filmin Original’. La plataforma catalana de vídeo a la carta fa un pas més cap al futur i ha anunciat la que serà la seva primera sèrie original i exclusiva del seu portal. El passat 8 de març arrencava a Barcelona el rodatge de Doctor Portuondo l’adaptació en format de sèrie de la novel·la homònima de Carlo Padial, editada el 2017 per Blackie Books i la sèrie arriba a la plataforma aquest 29 d’octubre després de passar pel Serielizados Fest on es van veure en primícia els 6 episodis de 25 minuts de la sèrie.

- Advertisement -

Pardial, director d’Algo muy gordo i el polèmic documental sobre el youtuber Wismichu, Vosotros sois mi pel·lícula, planteja aquí una divertida regressió de tints autobiogràfics amb una teràpia que protagonista segueix al costat de Dr. Portuondo, un peculiar psicoanalista cubà que crida als seus pacients, jura en nom de Freud i beu whisky Johnnie Walker.

Tots necessitem teràpia. Som ignorants de nosaltres mateixos, com deia Portuondo. Així que tots hauríem de passar pel divan. Aquesta sèrie és una oportunitat única de fer-ho, encara que sigui com a espectadors, mitjançant una ficció que ens ajudi a entendre’ns a nosaltres i a les persones que coneixem, sempre des de l’humor.

Carlo Padial

- Advertisement -

Jorge Perugorría (Fresa y chocolate, Vientos de La Habana) i Nacho Sánchez (Diecisiete, El Ministerio del Tiempo) interpretaran respectivament el Doctor Portuondo i el pacient. Doctor Portuondo és una producció de Filmin amb La Chica de la Curva i és el primer títol que Filmin produeix sota el segell Filmin Original, que agruparà totes les produccions originals de la plataforma a partir d’ara. Per a Juan Carlos Tous, fundador i CEO de Filmin, “la nostra primera sèrie reafirma la voluntat de Filmin per evolucionar constantment oferint a l’audiència una oferta diferenciada i completa“. Segons Tous aquest fet, al qual cal sumar els passos ja fets com a distribuïdora i organitzadora de l’Atlantida Film Fest, marquen una nova fita a Filmin aconseguint la majoria d’edat com a plataforma.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents