‘Algo muy gordo’, una comèdia diferent protagonitzada per Berto Romero

- Advertisement -

Fa uns anys la figura de Berto Romero estava només lligada a la televisió però l’any 2013 va participar en la comèdia Tres bodas de más, per la qual va aconseguir el Goya a Millor Actor revelació i, des d’aleshores no ha parat d’enllaçar pel·lícula rere pel·lícula. El seu pròxim projecte titulat Algo muy gordo, està dirigit per Carlo Padial i compta amb un guió escrit a dues mans entre Padial i el mateix Romero. El film es va presentar al Festival de Cine de Sevilla i des d’avui ja es podrà veure en les sales de cine.

Es tracta d’un projecte que està rodat en un format gens comú, ja que, als espectadors els donarà la sensació que estan veient el making off d’una pel·lícula. Segons explicava Romero en una entrevista amb Europa Press, es tracta “d’una comèdia d’aspecte documental molt divertida sobre uns personatges que intenten fer una pel·lícula i no ho aconsegueixen“. L’actor i humorista afegia que la idea era que fes la sensació que “tinguéssim una càmera per dins les entranyes d’un rodatge”.

- Advertisement -

algo muy gordo

- Advertisement -

La idea va sorgir quan Carlo Padial estava treballant en el making off del film Un monstruo viene a verme. Durant molts mesos el director es va dedicar a gravar les interioritats del rodatge i va pensar que era una “pena que amb la postproducció, amb els efectes especials es perdria tot aquell llenguatge tan bonic i suggeridor“. Així va ser com va decidir posar-se a treballar amb aquest nou film i com va contactar amb Romero per tal que s’unís al projecte.

Al seu costat hi haurà Antonio de la Torre, Carlos Areces, Carolina Bang, Javier Botet i també apareixeran Miguel Noguera i Dídac Alcaraz, tots dos col·laboradors habituals de Padial.

algo muy gordo

Durant el Festival de Màlaga, l’equip va presentar el cartell de la pel·lícula en el qual es pot veure a un Berto Romero convertit en nen i d’allò més rodó. En el marc del festival, el director Padial va explicar que “el punt de partida del film serà molt original i amb un guió ple de girs”, a l’estil de les comèdies americanes, ja que, Romero es va declarar fan del gènere i va dir que van ser un referent per a ell a l’hora d’escriure el guió.

- Advertisement -
Article anteriorGràcies per la ficció
Article següentSomiar truites de llibres
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents