‘Did You Like the Movie?’ d’Adrià Guxens

- Advertisement -

Aquest curtmetratge és obra del director Adrià Guxens i es va realitzar l’any 2013 als Estats Units. El curt explora el recurs de la meta ficció, ja que ens introdueix en un univers de pel·lícules dins de pel·lícules. En aquest sentit, Guxens s’endinsa en els límits entre la realitat i la ficció, que mai acaben de quedar clars del tot.

Aquesta va ser la primera experiència en la direcció de Guxens que havia començat els seus estudis en periodisme. Durant un Erasmus als Estats Units, va entrar en contacte amb el món del cinema i va fer un curs avançat de curtmetratges. Com a projecte final va rodar Did you like the movie? que pretén “ajuntar mini històries de diferents gèneres”, explica. “Tot i la limitació dels mitjans, es veu que està fet amb moltes ganes” i, aquestes ganes li van valdre més d’una nominació i premis com el del Trinity International Film Festival o el del Festival Internacional de Cinema de Tarragona, el Rec.

- Advertisement -

Des d’aleshores Guxens ha encaminat la seva vida i carrera professional cap al món del cinema i, actualment està estudiant a l’ESCAC. El seu proper porjecte es podrà veure durant la 1a Festa del Cinema CatalàBittersweet memories, un homenatge al cinema de Wong Kar Wai rodada imitant l’estil del visionari director de Hong Kong.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents