‘Coco’ o l’homenatge a les tradicions mexicanes

- Advertisement -

Fa uns mesos comentàvem les diferents pel·lícules d’animació que es podran veure al llarg d’aquest 2017. Per ara, ja han passat per la gran pantalla el film japonès Your Name, The Lego Batman Movie i la tercera entrega dels Barrufets. La pròxima aventura provinent des de la casa Disney serà Coco. El film explica la història d’en Miguel, un noiet apassionat per la música que aspira a convertir-se en un gran músic algun dia.

Malauradament, una de les tradicions de la seva família és l’enigmàtica prohibició d’estar en contacte amb la música, un fet que evidentment Coco passarà per alt. Completament fascinat pel seu ídol, Ernesto de la Cruz, i amb la idea de demostrar el seu talent, el protagonista d’aquesta història realitzarà un viatge sorprenent fins a la Terra dels Morts. Allà coneixerà l’Héctor i junts emprendran un camí ple d’aventures per intentar desvelar la veritat que s’amaga rere la història familiar de Miguel.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film que s’estrenarà el proper 1 de desembre, també podrà veure’s en català. Està dirigit per Lee Unkrich, responsable d’altres pel·lícules de la fàbrica Disney-Pixar com Toy Story 3 i, codirigida per Adrian Molina, membre de l’equip creador de Monstruos University.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents