El millor cine català al cicle Pantalla Barcelona

- Advertisement -

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular una vegada més la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania. Aquesta és la voluntat del Pantalla Barcelona, un cicle que apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles, en aquesta ocasió, de quatre centres cívics i tres sales de cinema. El cicle va començar el dia 9 d’octubre i  finalitzarà el 12 de desembre.

Durant aquesta segona edició del Pantalla Barcelona, que compta amb una especial vinculació amb les escoles de cinema i universitats de comunicació audiovisual i amb  la col·laboració del Cicle Gaudí-Circuit Estable de Cinema Català, amb tres de les pel·lícules programades, es podrán veure 7 llargmetratges i 7 curtmetratges en 49 projeccions en diferents cinemes i espais de la ciutat.

- Advertisement -

- Advertisement -

De les produccions que es podran veure durant el cicle destaquen Tots volem el millor per a ella de Mar Coll, La pell freda de Xavier Gens basada en la novel·la d’Albert Sànchez Piñol, i La llibreria d’Isabel Coixet, guanyadora de dos premis Gaudí i tres Goyas el 2017. Aquí podeu consultar la programació completa.

- Advertisement -
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents