‘Chimerica’ i el poder de la informació

- Advertisement -

Aquesta sèrie no podia arribar en un moment millor. La tensa relació entre els Estats Units i la Xina fan que tot i tractar elements del passat la ficció estigui de màxima actualitat. Chimerica és una minisèrie de quatre episodis que està basada en l’obra homònima de Lucy Kirkwood. La sèrie està protagonitzada per Alessandro Nivola, F. Murray Abraham i Cherry Jones. El protagonista de la història és un jove fotoperiodista (Alessandro Nivola) que l’any 1989 va realitzar la famosa foto de l’home davant el tanc durant les protestes del 1989 a la plaça de Tiananmen i ara vol descobrir la veritable identitat de l’home que s’ha convertit en una icona mundial.

- Advertisement -

La sèrie combina l’acció amb l’intriga i els jocs de poder en l’àmbit mundial entre les dues grans superpotències, la Xina i els Estats Units, i els esforços que fan per controlar la informació i el poder. La sèrie ja està disponible a la plataforma Filmin.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents