‘Aladdin’ torna al cine en imatge real

- Advertisement -

El cineasta Guy Ritchie estrena el proper 24 de maig del 2019, l’adaptació en imatge real del clàssic de Disney Aladdin (1992). Aquest va ser un dels films més emocionats i estimats pel públic i era d’esperar que tard o d’hora també es realitzés un remake amb actors de carn i ossos com abans ha passat amb The Beauty and the Beast (2017), The Jungle Book (2016), Peter and the Dragon (2016), Cinderella (2014) o Alice in Wonderland (2010), entre d’altres. Tot i així, no és l’únic que s’està preparant perquè  el passat març es va estrenar Dumbo de Tim Burton, The Lion King dirigit per Jon Favreau que aterra a les pantalles el proper 19 de juliol o Mulan a càrrec de Niki Caro i Peter Pan per David Lowery que arribaran al 2020. Doncs prepareu-vos perquè ja tenim les primeres imatges del film i el tràiler oficial definitiu: 

- Advertisement -

La selecció de l’elenc protagonista ja va ser un tema força controvertit, ja que va ser un procés complicat pel fet de trobar els actors més adequats i no va acabar d’agradar a tothom. Els actors que donen vida als carismàtics personatges en aquest live-action són Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) i Will Smith (geni). I a continuació els podem veure en algunes imatges en acció que es van presenta en exclusiva a la revista Entertainment fa uns mesos. 

- Advertisement -

El que més va costar va ser trobar al jove Aladdin, ja que l’actor que l’interpreta és d’origen egipci però criat a Canadà. Ha sortit a sèries com Nikita, The 99 o Open Heart, però ha tingut papers menors, mentre que al cinema ha figurat en dues produccions, una de les quals, un musical. El dilema va arribar amb l’actriu que interpreta Jasmine, ja que té arrels índies però és nascuda al Regne Unit i s’esperava una actriu del panorama Bollywood. Naomi Scott té un recorregut més ampli davant les càmeres i al 2017 va interpretar al Power Ranger rosa, a més també és cantant professional

Ara bé, el que més va impactar de manera positiva, és el paper de Will Smith (Men in Black) com a Geni de la làmpada, el qual encaixa perfectament amb la personalitat excèntrica del personatge. Tot i així, serà difícil oblidar la veu del desaparegut Robbin Williams a la versió original d’animació. També formen part del projecte Marwan Kenzari (Murder on the Orient Express) com el malvat Jafar; Navid Negahban (Homeland) donant vida al pare de la princesa Jasmine; Nasim Pedrad com Dalia, la donzella i confident de la princesa; Billy Magnussen, el príncep Andrés, un personatge creat especialment per a aquesta nova versió i, Numan Acar com Hakim, la mà dreta de Jafar i un dels guardes de palau.

ALADDIN
Naomi Scott as Jasmine and Mena Massoud as Aladdin

Amb el darrer tràiler s’han pogut veure més detalls sobre aquesta producció que està confirmada com a un musical en la línia de l’original de 1992. Tot i que les primeres imatges van aixecar força crítiques, caldrà veure els resultats per opinar, ja que sempre la companyia d’animació Disney sap com sorprendre el públic, tot i que al principi sempre hi ha desconcert amb les seves propostes. Cal dir que de moment la idea de portar els clàssics a imatges reals els ha donat un molt bon resultat econòmic.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents