7 bessones i la política del fill únic

- Advertisement -

L’actriu Noomi Rapace (Child 44 o Prometheus) esdevé els 7 dies de la setmana al film Seven Sisters, també anomenat What Happened to Monday?, que s’estrenarà properament a la plataforma streaming, Netflix. Aquesta és la nova pel·lícula de Tommy Wirkola, director de Dead Show i Hansel & Gretel: Witch Hunters, mentre que el guió original és obra de Max Botkin i Kerry Williamson.

- Advertisement -

La història se situa en un futur distòpic on els germans són considerats proscrits degut a la superpoblació que assola la Terra. Willem Dafoe (Death Note o Dog eat Dog), decideix desafiar el sistema i amagar a les seves nebodes, set germanes bessones. Les germanes exploren el món exterior amb el nom de Karen Settman. Un dia, la Dilluns passa algunes hores fora i no torna a casa. Això és tot un misteri que farà que les seves sis germanes lluitin per les seves vida en aquest món sobrevalorat. Ara bé, Glenn Close (Melanie. The Girl with all the Gifts o 101 Dalmatians) no els posarà les coses fàcils, ja que forma part del comitè de control de natalitat.

- Advertisement -

A Anglaterra s’estrenarà el proper 30 d’agost, però caldrà esperar perquè arribi a Netflix, per ara es pot veure el tràiler d’aquest futur distòpic amb un excel·lent elenc:

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents