La música de The Beatles reviu amb ‘Yesterday’

- Advertisement -

Després de ballar amb Queen a Bohemian Rhapsody i de cantar amb Elton John a Rocketman, ara ens arriba una història de The Beatles. Tot i així, en aquesta nova pel·lícula musical no hi tindrem cap actor reencarnant John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr. Aquesta nova entrega hi trobarem una història romàntica amb tocs de fantasia totalment desvinculada de la vida del grup de Liverpool i centrada amb una història fictícia. Yesterday és la nova comèdia del director britànic Danny Boyle (Trainspotting o Slumdog Millionaire), i protagonitzada per Lily James, Himesh Patel, Ana de Armas i Kate McKinnon. S’estrenerà a Espanya el proper 5 de juliol. La pel·lícula compta amb guió de Richard Curtis, guionista també de Cuatro bodas y un funeral, Notting Hill i Love Actually, que adapta un relat de Jack Barth.

- Advertisement -

Què passaria en un món en què tothom ha oblidat les cançons de The Beatles excepte una persona? Aquesta és la premissa que Danny Boyle ha fet servir per donar vida en aquesta mena de distopia que ens vol presentar a Yesterday. El film seguirà a Himesh Patel, un músic en hores baixes que després d’un estrany esdeveniment descobreix que és l’única persona al món que recorda les cançons i l’existència del grup musical The Beatles i ho aprofita per començar una nova carrera cap a la fama mundial. Com a curiositat podem avançar, tal com es mostra al tràiler, que Ed Sheeran, el famós cantant irlandès farà un cameo a la pel·lícula.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents