Will Ferrell serà un nou Sherlock Holmes

- Advertisement -

Si hi ha un personatge de la literatura que té rècords d’adaptacions, aquest es Sherlock Holmes. La creació d’Arthur Conan Doyle si que és l’home de les mil cares, i és que són tantes les il·lustracions de diferents autors i actors que s’han posat a la pell d’aquest detectiu de Londres que ja no tenim gairebé ni clar com era el Sherlock Holmes real.

Sembla que el caràcter arrogant i peculiar del detectiu privat més famós d’Anglaterra no és un obstacle a l’hora de conquerir públic. La prepotència no és una barrera suficient per adaptar-lo una vegada i una altra. Després de l’èxit de les pel·lícules de Guy Ritchie, protagonitzades per Downey Jr. I Jude Law i la ja més que famosa adaptació de la BBC en forma de sèrie protagonitzada per Benedict Cumberbatch i Martin Freeman, ens arriba ara una nova proposta en format de llargmetratge.

- Advertisement -

- Advertisement -

El director americà Ethan Cohen es posa al capdavant de la direcció d’una esbojarrada adaptació de les aventures de Sherlock Holmes amb el títol Holmes and Watson. Un film que ha de combinar l’acció, el misteri i altes dosis d’humor. De fet, aquest últim ingredient sembla ser que serà el que tindrà més pes ja que el film estarà protagonitzat per  Will Ferrell (Zoolander No. 2) i acompanyat per John C. Reilly (The Sisters Brothers), Rebecca Hall (The BFG), Ralph Fiennes (The white crow), Hugh Laurie (House) i Bella Ramsey (Game of Thrones).

Està previst que arribi a les sales espanyoles el 21 de desembre del 2018, després d’haver-se endarrerit unes quantes vegades per alguns problemes en la postproducció, però sembla que finalment aquesta serà la data definitiva. Haurem d’estar a l’espera perquè encara no s’ha fet públic el misteri a resoldre ni el tràiler.

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents